Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Stadiul lucrărilor la Stadionul Eugen Popescu din Târgoviște

Lucrările la Stadionul „Eugen Popescu” sunt în plină derulare, și așa cum a precizat primarul municipiului Târgoviște la ultima intervenție, tribuna veche este reabilitată în proporție de aproximativ 75%, iar structura metalică a tribunei noi este montată în proporție de aproximativ 80%.

Astăzi, edilul a informat pe pagina de facebook, că se lucrează la rețeaua de alimentare cu energie electrică a instalației de degivrare și a nocturnei și se pregătește tribuna în vederea realizării hidroizolației.

  • ”Ca și elemente de noutate, zilele acestea alegem și comandăm noile scaune. Se lucrează în continuare la tribuna veche pe toate fronturile, atât la încăperile de sub tribună, cât și la exterior, la ultimul segment al gradenelor, iar ultimele componente ale tribunei metalice sunt in lucru la furnizor.
  • Așa cum am mai mentionat, chiar și fără un leu sprijin financiar de la bugetul de stat, facem toate eforturile pentru ca arena sportivă să poată fi terminată în acest an, dar și pentru omologarea provizorie a stadionului, fără tribuna metalică, astfel încât echipa să poată juca cât mai curând la Târgoviște” a spus Cristian Stan.

Reamintim cititorilor că ultimele lucrări au vizat:

  • Finalizarea gradenele la tribuna veche, cu excepția segmentului de deasupra intrărilor, precum și a zonei de lângă Poarta Vânătorilor, unde a fost nevoie de reconstruirea totală a gradenelor, zona deja finalizată reprezentând aproximativ 75% din total.
  • Lucrări la tribuna veche – atât la încăperile de sub tribună, cât și la exterior, la ultimul segment al gradenelor.
  • Noua nocturnă este finalizată, suprafața de joc este finalizată, inclusiv instalația pentru dezghețarea gazonului.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share