Stațiunea Padina-Peștera, 4000 de locuri de muncă, propune Adrian Țuțuianu

În conferinţa de astăzi, 10.09.2020, de la Pro România, Adrian Ţuţuianu a analizat problemele actuale şi a propus o dezvoltare accelerată a staţiunii Padina-Peştera, care va genera până la 4000 de locuri de muncă.

„Cea de a treia zonă de interes major pentru noi este stațiunea Padina-Peștera, toată lumea vorbește de această stațiune, vă spun cu mândrie că sunt printre puținii care au și făcut ceva pentru dezvoltarea zonei respective și aici ma refer la proiectul DJ 713-714 și la realizarea proiectului de reabilitare a peșterii Ialomiței. Ce trebuie făcut în această stațiune: pârtiile de schii, foarte important, vedeți că suntem în anul 2020, vizitele actualei conduceri al CJ prin Austria și din alte părți nu s-au materializat în nimic, decât în bani cheltuiți de pomană.

De asemenea, este nevoie să realizăm parcări și este un proiect în derulare, proiect pe care eu l-am lăsat la CJ, un centru pentru servicii publice, vorbim aici de Poliție, Jandarmerie, Salvamont, ISU, este nevoie să ducem acolo mașini de stins incendii și să asigurăm și asistență medicală de prim ajutor de calitate. De asemenea, e nevoie să rezolvăm problema apei, canalizării stației de epurare și evident să găsim investitori interesați să dezvolte locații turistice: pensiuni, restaurante, centre de închirieri de schiuri, un spa, alte asemenea facilități.

Ideea este ca în 10 ani Padina –Peștera să fie o stațiune cu cel puțin 4 000 de locuri de cazare și care să genereze și 4 000 de locuri de muncă. Am discutat cu cei din turism, de regulă un turist este egal și cu un loc de muncă direct sau indirect.” a explicat Adrian Țuțuianu.

Material realizat la comanda Pro România Dâmbovița; CMF 21200010

Distribuie acest articol Oficial Media
Share