Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Actorul american Ryan Phillippe împlinește 46 de ani!

Ziua de naștere a actorului vine cu două bucurii: a început filmările pentru serialul de televiziune Big Sky” pentru rețeaua de televiziune ABC și premiera filmului THE 2ND!”, care avut loc în America în 1 septembrie, apoi în 7 septembrie în Marea Britanie și urmează în Australia, precum și în alte orașe din lume.

 

Rețeaua americană de televiziune “ABC” a anunțat în vară că pentru toamna 2020 și anul 2021 reia producția de televiziune “Big Sky”. Thriller-ul cu mai multe episoade este scris după cartea lui C.J. Box, de către David E. Kelley, scenaristul care a scris și scenariul filmului „Big Little Lies”, (“Marile minciuni nevinovate” de pe HBO). Doi detectivi particulari, Cassia Dewell și Cody Hoyt își unesc forțele pentru a captura un criminal în serie în Montana, care a răpit două surori. Starul american Ryan Phillippe în rolul Cody Hoyt, joacă alături de: Katheryn Winnick, Kylie Bunbury, Brian Geraghty, Dedee Pfeiffer, Natalie Alyn Lind, Jesse James Keitel și John Carroll Lynch. Filmul de televiziune are producători pe: David E. Kelly, Ross Fineman, Matthew Gross, Paul McGuigan and C.J. Box și este produs în studiourile “20th Century Fox Television” din America.

 

În “THE 2END!” este vorba despre o răpire și o operațiune teroristă. În rolul principal, al agentului secret și lunetistului de top, îl veți vedea pe actorul Ryan Phillippe. Dacă ați văzut excepționalul serial “SHOOTER” (TV Series 2016–2018) (îl găsiți pe gratis site-urile românești de filme) thriller-ul captivant format din trei părți, care te ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit, unde actorul joacă rolul lunetistului de top, un fost pușcaș marin decorat, Bob Lee Swagger, cu siguranță o să vă placă și filmul “THE 2END” pentru că vă scoate din amorțeală, vă distruge plictisela. Filmul pe suport digital poate fi achiziționat deja de la începutul lui septembrie.

Matthew Ryan Phillippe s-a născut, în 10 septembrie 1974 la New Castle, Delaware, SUA. A absolvit New Castle Christian Academy în Wilmington, Delaware, apoi a făcut cursuri de modeling. Are centura neagră în Tae Kwon Do.

Dotat nativ cu un talent uriaș, ca actor de cinema și o frumusețe înterioară care se vede în toate fotografiile, actorul de la Hollywood, blond cu ochi albaștri, este adulat și acum de către femininele de pe toată planeta. Este un fenomen pentru că nu are o școală anume de actorie nici de teatru nici de film. La cei 46 de ani, are deja numele său trecut în dicționarele de film.

 

După ce a apărut alături de Billy Douglas, în serialul de televiziune „One life to live”,  faima lui a crescut după ce a jucat în filmele: „Știu ce ai făcut astă vară”, „Cruel Intention”, și „Clubul 54”. Din 1992, adică de la debut până în prezent, a interpretat destule roluri în filme, care au fost multipremiate, iar unele au fost încununate cu Premiul “Oscar”. În total 10 premii și 15 nominalizări.A primit de câteva ori “Premiul Screen Actors Guild” pentru cea mai bună distribuție într-un film, premiul “MTV Movie” și premiul “Saturn”.

Filmele în care joacă Ryan Phillippe, mai noi sau mai vechi, se vând în România pe DVD la E-mag și acum. Le amintesc pe toate, deși fiecare merită niște rânduri aparte. Ordinea e cronologică, iar titlurile sunt cele găsite pe site-urile românești de film și IMDb:

“One Life to Live” (serial, 1992-1993), A Perry Mason Mystery: The Case of the Grimacing Governor (1994) (TV) The Secrets of Lake Success (1993) (TV), Deadly Invasion: The Killer Bee Nightmare (1995) (TV), Crimson Tide (1995), Invader (1996), White Squall (1996), Nowhere (1997), Little Boy Blue (1997), I Know What You Did Last Summer (1997), Homegrown (1998), 54 (1998), Playing by Heart (1998), Cruel intention (1999), The Way of the Gun (2000) Company Man (2000) Antitrust (2001) Gosford Park (2001), Igby Goes Down (2002), The I Inside (2003), OutKast: The Videos (2003), Crash (2004/I), Chaos (2005/II), Five Fingers (2006), Flags of Our Fathers (2006), Breach (2007), Stop-Loss (2008), Franklyn (2009) The Lincoln Lawyer (2010), The BangBang Club (2010) Setup (2011) By Virtute Fall (2013), Chronicle (2013) Isolated (2013) Straight A’s (2013), Revenge for Jolie (2014), Reclaim (2014), Catch Hell (2014), Return to sender (2015), The Circle (2016), Whish Upon (2017), Big Sky (2020), The 2ND! (2020)

SHOOTER — “Pilot” — Pictured: Ryan Phillippe as Bob Lee Swagger — (Photo by: Dean Buscher/USA Network)

Am văzut toate filmele în care joacă și le recomand. A jucat în peste 45 de filme, în majoritatea roluri principale, spun peste 45, pentru că a făcut și film documentar. Făptura asta de sânge și carne, lacrimi și revoltă, suspiciune, melancolie și patimă, e ființa ultrasensibilă și imperfectă, care dăruiește oamenilor o picătură de frumos, de iluzie, de cunoaștere. Nu-și arată vârsta. Este actorul care oferă surpriza descoperirii cu fiecare personaj interpretat. În fiecare film este expresiv, și original. E dovada vie, că talentul nu poate fi îngrădit niciodată, nici pandemia nu-l poate opri. Multe dintre filmele în care joacă rămân în memoria afectivă a spectatorului și vor fi vizionate mereu, în timp, nu numai pentru poveste, ci și pentru temele importante abordate. De exemplu, filmul “Cruel intention” are același succes, ca acum 21 de ani, când a avut loc premiera. Toate femeile sunt înnebunite și acum după Sebastian, rolul lui Ryan Phillippe.

Majoritatea filmelor în care joacă actorul sunt distribuite în România de: “Media Pro Distribution”, „InterComFilm Distribution”, „Euro Entertainment Enterprises” etc, și arată scoruri de vizionare în jur peste 7 în site-urile românești de filme sau IMDb. ProTv și Televiziunea Română au difuzat de-a lungul timpului multe din filmele în care joacă actorul.

Ryan Phillippe este nativul perfecționist din zodia “Fecioară”, în zodiacul European și “Tigru de Lemn” în cel chinezesc, un semn pozitiv, adică activ. Și “Rege al Tigrilor” în film. Iritabilul “Tigru”, cu farmec răscolitor, energic, plin de atracție, încordat și popular, face salturi uriașe în viață și carieră. Își propune ținte nobile în viață, vrea să servească umanitatea. Iubește muzica și copiii mici. Însă, coloratura zodiei îi este dată și de elementul „lemn”, ce-i aduce o ținută etică, nativul Tigru se împrietenește ușor, este expresiv, generos și organizează cu ușurință tot fel de activități. Este persuasiv. Muncește enorm și călătorește mult. Se extinde în multe domenii. Are capacitatea de a convinge și pe altul să se alăture în proiectul de anvergură. Adună bani și donează.Ca trăsătură negativă, nativul Tigru tinde să devină lacom, ceea ce duce la unele situații cu deznodământ dramatic.

Ryan Phillippe a donat fonduri ca ajutor umanitar pentru incendiul din Australia. A donat de-a lungul timpului bani pentru comunitățile din Africa, unde sunt copii săraci de culoare. A fost căsătorit cu actrița Reese Witherspoon (1999-2007), are doi copii, Ava Elisabeth (22 de ani) și Deacon (16 ani).

 

Creativitatea nu depinde de timp, ci de imaginație și fantezie. La 46 de ani, Ryan Phillippe este un artist complet. Este scriitor recunoscut în SUA, își scrie scenariile de film, le regizează, joacă în filme, desenează, pictează și cântă.

LA MULȚI ANI!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share