Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Știai că după numai o lună de cursuri de unghii cu gel pentru începători poți profesa în domeniu? Află ce trebuie să faci pentru diplomă

Te sperie bacalaureatul, iar probele sale îți dau coșmaruri? Nu ți-a plăcut niciodată matematica și nici nu ai fost vreun fan al lecturilor din literatura română sau din cea universală? Dacă ți se pare că fără Bac nu există niciun viitor pentru tine, ai întotdeauna soluția unor cursuri profesionale intensive. Cea mai bună veste, pe care probabil nu ți-o vor da nici profesorii tăi, nici facultățile care încearcă să își crească numărul de studenți, este că poți participa la cursuri în industria de înfrumusețare fără să ai diplomă de Bac. Condiția minimă de acces este să fi parcurs învățământul obligatoriu de 8 sau 10 clase, în funcție de anul absolvirii.

cursuri de unghii cu gel

Domeniul unghiilor cu gel este îmbrățișat astăzi de tot mai multe fete pasionate de frumos, creative și muncitoare, care nu mai sunt dispuse să îngroașe rândurile șomerilor cu diplomă de licență. Prin absolvirea unor cursuri unghii gel începători te asiguri că poți avea un viitor într-o profesie de succes, cu cerință pe piața muncii.

Diplomă de absolvire după numai o lună

Cursul de unghii false sau unghii cu gel este un curs intensiv, cu o durată de numai o lună de zile. Acesta se adresează începătorilor în manichiura cu gel, deci cunoștințele predate pornesc de la nivelul 0 de pregătire în acest domeniu. Pe parcursul celor câteva săptămâni de predare intensivă a cunoștințelor, combinate cu practica, vei reuși să dobândești competențele necesare pentru a profesa ca stilist protezist în unghii cu gel.

Noțiunile de bază, principalele tehnici, instrumentele de lucru și cele mai noi tendințe în unghiile cu gel îți vor fi predate de un trainer cu experiență, pasiune și dăruire pentru meseria în care activează. Vei învăța cum să pregătești unghiile, să le cureți și să le tai pentru a-ți facilita aplicarea gelului. Mișcările potrivite și folosirea cantității optime de gel pentru un strat vor fi secrete pe care le vei cunoaște la orele de practică.

Utilizarea lămpii UV sau a lămpii LED, diferențele dintre acestea, calitatea gelului sunt aspecte pe care trainerul de la curs va insista, pentru a se asigura că nu îți vei pune în pericol siguranța și nici sănătatea viitoarelor tale cliente. Adăugarea elementelor decorative, fixarea și integrarea acestora în design-ul final al unghiilor cu gel va implica atât propria ta creativitate, cât și tehnicile standard pe care le vei învăța, în timp și după dobândirea experienței de lucru necesare, acestea schimbându-și ponderea în valoarea elementului creativ și original.

În urma unui examen la finalul cursurilor, vei obține o diplomă recunoscută de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și Cercetării, cu ajutorul căreia vei putea profesa ca stilist protezist de unghii cu gel. Vei avea o profesiei autorizată atât în țară, iar diploma îți va fi recunoscută și în străinătate.

Fără taxe de studii împovărătoare

Avantajul unui curs intensiv de unghii cu gel este că plătești o dată și, dacă tratezi cu seriozitate cursurile și ești dispusă să muncești, în numai o lună de zile primești diploma necesară pentru a profesa.

Este o oportunitate pentru dezvoltarea unei cariere de succes și pentru pătrunderea rapidă în profesie, fără a trece printr-un ciclu de pregătire universitară care nu te atrage. Este o carieră flexibilă, cu numeroase satisfacții și cu șanse de reușită direct proporționale cu muncă și pasiunea pe care ești dispusă să le investești. Șansele ulterioare de pregătire și dezvoltare nu lipsesc, fiind disponibile pe piața cursuri de aprofundare a unor tehnici, metode și tendințe noi în manichiura cu gel.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share