Știri Dâmbovița: orice problemă din județul Dâmbovița poate fi semnalată pe adresa redacției

Redacția ziarului Oficial Media, prin echipa de Știri Dâmbovița, inițiază o nouă campanie în sprijinul cetățenilor din județul Dâmbovița. Într-o perioadă de sărăcire a populației, administrațiile locale și politicul din instituții trebuie să răspundă în fața locuitorilor județului.

Știri Dâmbovița

Conform analizelor experților economici, aceia care nu sunt vânduți sau cumpărați, România nu se află într-o zonă de sărăcie. Cu toate acestea sărăcirea populației cu venituri medii și mici crește de la zi la zi. Iată doi termeni asemănători dar cu definiții diferite. Cine are interesul să îngroape omul de rând, marea masă a electoratului acestui județ, cine se face vinovat de a strivi votanții care au pus în funcții actualii edili din toate localitățile, primari, consilieri, directori, șefi și sefuți.

Echipa noastră s-a mărit începând cu 1 august 2022 și este gata să răspundă nevoilor cititorilor noștri din județ. Nu există sărăcie într-o țară bogată, deci sărăcirea este provocată ori din prostie ori din rea-voință. Orice nedreptate, tot ce nu funcționează în localitatea dumneavoastră, poate fi anunțat pe adresa redacției. Pentru conformitate vă rugăm să oferiți date complete. Nu răspundem mesajelor anonime.

Știri Dâmbovița – Semnalați-ne orice problemă din județ

mesaj whatsapp – 0769453508

email: contact@oficialmedia.com

Suntem conduși de niște zănatici care au supt tot ce se putea de la țara asta. Politicianul dâmbovițean

Nu ai nimic gratis – TU PLATESTI!  Și pentru sărăcie și pentru moarte ești impozitat și taxat.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share