03/08/2021

Straja își așteaptă turiștii și în această vară

Competiții sportive, tabere și pregătiri pentru noul sezon de schi în Straja. 

Stațiunea Straja se află într-un amplu proces de dezvoltare economică, iar preocuparea majoră a administrației locale și a principalilor investitori, este de a a crește adresabilitatea stațiunii și în perioada verii.

Se pregătesc mai multe competiții, un raliu, de mountain- bike, acțiuni culturale, etc.

În Straja se vor organiza: Tabăra de sănătate pentru copiii supraponderali; Tabăra de aventură și nutriție pentru preșcolari; Tabăra de aventură pentru elevi; Tabăra de sport și nutriție pentru adulți; Team building.Și cu siguranță numărul turiștilorși doritorilor de a petrece timpul liber eficient, va crește.

”Cu cei de la ACR, urmează să  organizăm un concurs cu mașini. Avem și un investitor care a realizat un circutit e biciclete și aci la noi se organizează o mare competiție internațională.(.n.r vezi video) .Dorința noastră este aceea de a face ca în  Straja,  să existe activitate cât mai mare și pe timp de vară, să fie mult mai animată, față de anii trecuți.Sunt bani ce vin acum în Valea Jiului, iar turismul este o prioritate.  Anul trecut, stațiunea a fost ocupată, pe timpul verii, în proprorție de 20%, am avut și pandemie,  iar acum,  rolul nostru este în acest an, să avem undeva la 30 – 35 % și să încercă, apoi să nu mai vedem, treptat, trecerea abruptă de la iarnă,  la vară. Să nu mai fie diferențe între numărul de turiști care vin în Straja, în anotimpuri diferite ”, a spus primarul lupenean.

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share