24/01/2021

Super-Luna Plina in Pesti – Apocalipsa emotionala

luna.pzxjrwygiqSambata, 29 septembrie 2015, va avea loc Super-Luna Plina in semnul Pestilor.

Pestii sunt un semn de apa si un semn al tuturor acelor elemente care sunt vaste si de neclintit, precum intuitia si capacitatea noastra de a iubi.

De obicei, Pestii sunt un semn visator, preferand fanteziile care exista in interiorul imaginatiei lor. Cu toate acestea, deoarece Jupiter va forma o conjunctie cu Luna, s-ar putea sa ne simtim mai anxiosi cand vine vorba sa folosim profunzimile emotionale ale acestei Luni pentru a primi mai multa intelegere cu privire la pasii facuti in calatoria care ne-a adus pana in acest moment.

Acesta este fierbintele punct culminant al climatulului emotional spre care ne-am indreptat inca din luna aprilie.

Super-Lunile sunt mult mai puternice decat cele obisnuite, datorita apropierii de Pamant, iar aceasta din septembrie ne va face sa simtim realizarile noastre la un nivel greu, aproape catartic. Se simte ca miza e mare acum, in termeni de revelatii si evolutii emotionale – si asa si este!

Suntem deja in faza de crestere a Lunii si deja putem simti cum apa de-abia patrunde prin profunzimile tulburi ale lumii noastre emotionale.

S-ar putea sa simtim ca nu vom putea face fata acestui moment atat de provocator – insa, credeti-ma, vom face!

Nu fiecare Luna Plina este un moment magic, cateodata fiind fortati sa ne scufundam si sa dam fata cu toate mizeriile pe care si de care ne-am ascuns. Insa, doar pentru ca nu vom purta niste lentile frumos colorate in rosu, asta nu inseamna ca aceasta nu va fi o Luna de care sa ne aducem aminte mult timp de acum incolo.

Aceasta Luna este despre a ne uita la fiecare pas in parte facut in calatoria noastra, la fiecare alegere care ne-a adus exact unde suntem acum.

Uneori, ajungem in anumite puncte in astrologie in care Universul ne opreste pentru o clipa, pentru a ne asigura ca nu trecem prea repede, ca actionam pentru binele suprem al nostru si al inimilor noastre.

Cu Pluto, Neptun, Uranus si Venus retrograde, vom resimti o stagnare din orice progres pe care credeam noi ca il vom obtine. Este un moment in care ni se cere sa ne oprim si sa evaluam daca suntem pe calea buna si daca mintea si in inimile noastre sunt in aliniament cu dorintele si scopurile noastre.

Datorita (sau din cauza:)) puternicei influente emotionale a Pestilor, vom ajunge la un real punct de fierbere.
Daca ne-am ascultat inimile si am urmat calea pe care am simtit-o ca fiind cea autentica pentru noi, atunci acest lucru ne va putea face sa simtim iubirea la un nivel si mai profund si o satisfactie deplina a vietii noastre per-total si a calatoriei noastre individuale.

Pe de alta parte, daca am neglijat propria intuitie si am facut alegeri care nu au fost in acord cu misiunea sufletului nostru, atunci vom avea un puternic sentiment de ravasire si neliniste cu privire la locul si momentul in care ne aflam.

Pe 29 septembrie ni se va cere sa facem un pas in spate, sa iesim din mintile noastre si sa ne ducem in inima.
Ni se va cere sa stam in liniste si sa vedem daca locul in care ne aflam acum este cel in care vrem cu adevarat sa fim. La propriu si la figurat, Universul ne ofera un moment de „time-out”. Cateodata, desi suntem cu totii adulti, nu ne comportam ca atare, cum ar trebui sau cum vrem noi de fapt . Cu totii caram bagaje emotionale; iar daca inca tinem de ele strans, ca de un pachet pretios, in curand ne vom bloca si nu vom mai fi capabili sa ne miscam inainte, catre viitor.

Acum este momentul sa stam pe banca de rezerve si sa ne gandim bine inainte de a intra in al patrulea trimestru al anului.
Ne apropiem de ultimele patru luni ale anului 2015 si este extrem de important, crucial chiar, sa facem acest lucru cat de sincer si autentic putem. S-a vorbit despre anul acesta ca fiind un an al schimbarii si revelatiilor pentru noi toti – acum este momentul sa evaluam cat de aproape suntem de a obtine viata pe care ne-am imaginat-o atunci cand am facut primul pas in 2015.

Bineinteles, este firesc sa te mai abatem de la drum, sa ne pierdem din cand in cand – insa aceasta Luna ne arata ca niciodata nu este prea tarziu sa facem(sa obtinem) lucrurile bine (bune).

E ok sa facem greseli, asa si trebuie. Suntem meniti sa facem exact acele lucruri pe care stim ca nu ar trebui sa le facem – iar acest lucru e firesc. Indiferent cat de mult ne-am indepartat de la calatoria noastra autentica, intotdeauna putem alege sa ne oprim si sa ne intoarcem – intotdeauna putem sa alegem schimbarea.

Doar pentru ca acum lucrurile par a fi incalcite sau confuze, asta nu inseamna ca nu le putem corecta cursul, astfel incat sa vedem viata pe care ne-o dorim cum se manifesta si in realitate.

Insa pentru a face acest lucru, vom avea nevoie de mai mult decat de un fir de apa care sa curga prin emotiile noastre. Avem nevoie sa inotam de-a dreptul prin ele – ca si cum viata noastra ar depinde de asta.

Exista o mare diferenta intre a te ascunde sub o piatra si a face o pauza. Cu totii putem alege sa stam exact acolo unde suntem acum, sa luam o pauza – atata timp cat o facem constient, fara sa ne ascundem si fara sa ne mintim, de aceasta data.

Ni se va cere sa stam cu gandurile, cu visele, dorintele, mintile si inimile noastre. Trebuie sa simtim ceea ce este in noi, atat negativ, cat si pozitiv, sperante si frici deopotriva. Primiti acest moment ca un dar din partea Universului, pentru ca asta si este – un dar al retrospectiei, inainte ca timpul sa se fi scurs complet totusi, putand astfel sa facem ceva in privinta alegerilor de pana acum.

Acest moment este despre a absorbi intreaga colectie de lectii pe care le-am primit in ultimii ani si este despre a face alegeri pentru a descoperi adevarul nostru. Iar apoi, din toate acestea, sa ne construim propria viata…pentru ca in fiecare zi este o noua zi, insa de noi depinde daca este cea mai buna pe care o putem avea sau nu.

Kate Rose

Sursa: www.elephantjournal.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share