Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

SuperLuna plină florală de astăzi – în tandem cu abundența emoțională

În această seară, SuperLuna plină florală va răsări sub semnul zodiacal al Scorpionului. Aceasta va funcționa ca un impuls, trezind astfel compasiunea și dorința de binefacere în fiecare dintre noi. 

Să ne pregătim, așadar, căci această SuperLună este a treia și totodată ultima din anul 2020! Sub influența ei, planeta noastră va avea parte de o transformare atât în plan fizic, cât și spiritual.

Aceasta va trezi în noi sentimente de simpatie, făcându-ne mai înțelegători și mai sensibili în legătură cu problemele celor din jurul nostru. Să nu uităm, totuși, că „semințele” pe care le plantăm acum ne vor fi de folos mai târziu. Numai cu ajutorul lor vom putea să construim un viitor mai bun, mai blând, mai luminos.

Pentru că energia Scorpionului va fi foarte puternică în această seară, cea mai bună cale de a ne conecta cu ea este să aprindem o lumânare și să ne îndreptăm toate gândurile spre SuperLună. În felul acesta, concentrându-ne pe ea, vom fi capabili să ne reîncărcăm sufletește și să ne curățăm.

Acesta este timpul perfect pentru noi să ne concentrăm atât pe viața personală, cât și pe lume în general. Următoarele 28 de zile ne vor oferi energia necesară pentru a crește din punct de vedere spiritual. Cu ajutorul ei, fiecare dintre noi are șansa de a deveni cea mai bună versiune a sa.

Articol tradus și interpretat

Distribuie acest articol Oficial Media
Share