Surprinde-ți prichindelul cu un cadou pe măsură! Top 7 daruri pentru ziua copilului tău

Se apropie ziua copilului tău și ai vrea să îl surprinzi cu ceva mai special anul acesta? Ei bine, ești în locul potrivit! Fiecare părinte încearcă an de an, din răsputeri, să-i satisfacă dorințele… Însă nu tot timpul ies lucrurile așa cum ți-ai fi dorit. Așadar, având în vedere preferințele sărbătoritului, alege varianta care consideri că i-ar plăcea cel mai mult!

Top 7 cadouri pentru ziua de naștere a celui mic

  • Bicicletă

Chiar dacă cel mic a învățat sau nu, cum să meargă pe acest vehicul cu roți, acum ar putea fi momentul oportun pentru a achiziționa o bicicletă de copii! Fie că alegi una personalizată cu eroii preferați, fie că alegi una mai simplistă, aceasta îi oferă un plus de mișcare copilului tău și desigur, sporește dorința de a petrece timp în aer liber.

  • Jocuri LEGO

Aceste jocuri de construit îmbunătățesc concentrarea și atenția distributivă a mezinului. În plus, terminarea cu brio a unei construcții de unul singur, oferă acestuia o satisfacție aparte, care ajută la întărirea încrederii în sine. Cadourile cu LEGO, se pot dărui atât băiețeilor cât și fetițelor datorită varietății produselor.

  • Instrumente muzicale

Instrumentele muzicale îi acordă posibilitatea de a-și descoperi latura artistică și o posibilă pasiune de viitor. O orgă, o vioară, o chitară sau chiar un flaut îi pot apropia pe cei mici de domeniul muzical încă de la o vârstă fragedă. În plus, aceștia se pot exterioriza prin intermediul instrumentelor, având astfel o altfel de libertate de exprimare.

  • Binoclu/telescop

Acest tip de cadou, este potrivit pentru cei pasionați de planete, stele sau chiar de mediul înconjurător. Acestea stârnesc atât latura curioasă a copiilor, cât și dorința de a descoperi mai multe despre diverse lucruri. 

  • Laborator de chimie

Pentru pasionații științelor exacte, un laborator de jucărie care permite învățarea și testarea diverselor experimente, este o variantă bună! Nu numai că îți ține piticul ocupat, dar o face și într-un mod distractiv și educativ, pregătindu-l pe acesta pentru viața de om mare.

  • Jocuri de societate

Jocurile de societate, îmbunătățesc abilitățile de comunicare și înțelegere a celui mic. Îi permit acestuia să interacționeze cu alți copii, astfel făcându-și prieteni. Fie că alegi „Nu te supăra, frate!”, fie că alegi „Șah”, în funcție de vârsta acestuia, oricare joc este educativ în felul său. În special cel de „Șah” care îi oferă posibilitatea de a-și testa capacitatea de concentrare și de luare a deciziilor.

  • Jocuri pentru a învăța limba engleză

Dacă ai observat pasiunea copilului tău pentru limba engleză și ușurința cu care acesta reține cuvintele… un joc care îl ajută să învețe limba într-un mod distractiv, ar putea fi ceea ce cauți. În funcție de vârsta acestuia, poți alege un joc cu o dificultate pe măsură și un mod anume de învățare. Acestea îl vor ajuta pe prichindel pe viitor și îi vor dezvolta abilitățile de a vorbi și de a comunica.

În concluzie, ziua de naștere a copilului tău va fi una memorabilă! Chiar dacă vei alege un cadou care să îl îndrume către latura sa artistică sau către cea care includ mișcare și efort fizic, acesta se va distra învățând lucruri noi și interesante, iar tu te vei bucura văzându-i fericirea de pe chip.

 

Sursă foto: Pexels.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share