Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Surprize la TITULARIZARE!

Ca si examenul de definitivat si cel de titularizare in invatamantul preuniversitar merge pe drumul cel bun! Rezultatele obtinute de candidatii damboviteni sunt mai bune decat in anii anteriori. 

La Titularizare, anul acesta au fost 803 candidati inscrisi validati, insa tinand cont de numarul absentilor inregistrati si de numarul celor care au decis sa se retraga din examen, doar 686 de lucrari au fost trimise in centrele de corectare din tara. In urma afisarii notelor obtinute, statisticile arata urmatoarele:

– 339 note peste 7 (titularizabile)

– 195 note intre 5 si 6,99 (suplinitori)

– 152 note sub 5

De asemenea, statisticile arata ca 19 dintre candidati s-au grabit sa participe la acest examen si nu s-au pregatit suficient, intrucat nu au trecut de nota 2.

La polul opus, opt dintre candidati au obtinut nota 10, dintre care cinci educatoare, doi profesori de educatie fizica si unul de istorie.

Astfel, procentul de promovabilitate de anul acesta al tuturor notelor cuprinse intre 5 si 10 este de 77,8%, iar procentul notelor titularizabile, peste 7, este de 49,4%, in timp ce anul trecut a fost putin peste 30%.

Cei nemultumiti de nota obtinuta au putut face contestatie, vineri si sambata. Rezultatele finale vor fi afisate in data de 30 iulie.  

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">