Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

De câteva zile este de negăsit!

O femeie în varstă de 79 de ani, din localitatea Produlești, a plecat de acasă din data de 19 iulie fără a mai reveni. Autoritățile au fost anunțate de dispariția bătrânei de către fiica acesteia. Din primele verificări se pare că femeia nu avea afecțiuni psihice sau pierderi de memorie.

 

 

În data de 19 iulie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Produleşti au fost sesizaţi că numita MATEI NICULINA, de 79 de ani, din localitate, a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Din primele verificări, se pare că femeia a fost văzută ultima data în ziua de 18 iulie, în apropierea locuinţei.

 

Semnalmente: 

– 1,60 m înălţime, 

– 60 de kilograme greutate, 

– ochi căprui, 

– păr cărunt, tuns scurt, 

– ten măsliniu.

 

Femeia prezintă și semne particulare: pe piciorul drept, în zona pulpei, are un semn din naştere, iar în zona capului, lângă urechea dreaptă, prezintă o tăietură cicatrizată.

 

La data dispariţiei, aceasta purta o bluză de culoare neagră cu model floral tip frunză de culoare roşie, fustă de culoare închisă cu dungi de culoare alba, papuci din plastic de culoare albastră, iar pe cap purta o basma de culoare albastră.

 

Persoanele care pot oferi date utile în vederea depistării femeii sunt rugate să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share