Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Tabelul oficial: cât avem voie să mâncăm, cât ne putem deplasa lângă domiciliu și câte rânduri de haine ni se permit

Consumul de carne în orașul de 15 minute conform C40

Tabelul oficial: cât avem voie să mâncăm

Astfel tabelul 6 ne prezintă care ar trebui să fie ținta consumului de carne al cetățenilor în următorii ani. Obiectivul fiind 0 (zero) kg de carne și alte produse animale precum laptele sau brânză pe an. Citeste si AICI
Tabelul oficial: cât avem voie să mâncăm

Pentru început primarii progresiștii au stabilit că se vor mulțumi dacă vor atinge un obiectiv de 16 kg consumate de un cetățean pe an, adică maxim 300 g carne pe săptămână (cca. 40 grame pe zi). Însă obiectivul stabilit este 0 (zero) kg de carne pe an de cetățean.

Când vine vorba de produse lactate, precum lapte, brânză iaurt, unt, sana, chefir acești psihopați își propun într-o primă fază o limită de 90 de kg de astfel de produse pe an de cetățean. Respectiv 1,7 kg lactate pe săptămâna. Iar în a doua fază obiectivul propus este 0 (zero) kg de produse din lapte si derivate din lapte pe an. Vezi mai multe si AICI

Nu este o teorie a conspirației, nu este nici măcar propagandă rusă deoarece Moscova este unul din orașele semnatare. Nici nu mai vorbim de China care participă cu 13 orașe, respectiv: Beijing, Chengdu, Dalian, Fuzhou, Guangzhou, Hangzhou, Hong Kong – Hong Kong, Nanjing, Qingdao, Shanghai, Shenzhen, Wuhan, Zhenjiang.

Posesia de mașini personale în viziunea C40

Cei care posedă mașină s-ar putea să aibă o surpriză, globaliștii le-au făcut planuri mari și la acest capitol.

proprietate masini 294x300 - Comunismul nu a murit el doar s-a travestit, trăiască Agenda 2030, C40 si orașul de 15 minute

În primă instanță obiectivul propus este de 190 de mașini pe 1000 de persoane. În timp ce obiectivul final este atenție 0 mașini private pe fiecare oraş implicat în program.

Ne putem întreba cum ar putea primarii să forţeze acestă tranziţie iar răspunsul nu este deloc dificil. Să nu uităm de taxa pe oxigen prin care Gabriela Firea dorea instituirea unei zone numite  “Zaca” unde mașinile cu normă de poluare sub Euro 3 să fie interzise iar maşinile euro 3 şi 4 să fie obligate să cumpere vinieta Oxigen.

Mai este vorba şi de spaţiile de parcare sau de planul de urbanism de care vom vorbi mai la vale. In mare primarul este omul potrivita în a iti ingreuna viața pănă acolo unde să renunți singur la mașină.

G40 şi călătoriile cu avionul.

Când vine vorba de călătoriile cu avionul acești globaliști și-au stabilit într-o primă fază ca fiecărui cetățean să-i fie permis o călătorie de 1500 de km la fiecare doi ani. Scopul final declarat este de o singură călătorie nu mai mare de 1500 de km la fiecare trei ani.

avioane 293x300 - Comunismul nu a murit el doar s-a travestit, trăiască Agenda 2030, C40 si orașul de 15 minute

G4 şi numărul de haine.

Când vine vorba de haine numărul acestora ar trebuisă fie limitat conform G40, în prima fază la 8 perechi noi de haine pe an pentru fiecare cetățean, iar scopul final stabilit este de trei perechi noi de haine pe an.

haine 281x300 - Comunismul nu a murit el doar s-a travestit, trăiască Agenda 2030, C40 si orașul de 15 minute

 

Reducerea construiri de clădiri și a folosirii cimentului și otelului de calitate

Deși este puțin mai greu de înțeles globaliști doresc sa lovească si in sectorul construcțiilor unde doresc reducerea cererii de clădiri noi (cu 20%), dar si reducerea folosirii materialelor de calitate, ciment performant si otel. In acest moment oricine are o idee despre rezistenta materialelor ar trebui să înceapă s iși dea singur palme, globaliști par a propune folosirea a mai puțin beton si otel in clădiri care ar urma să fie înlocuit cu materiale prietenoase cu mediul.

 

Cine să fie oare partenerii și sponsorii acestei nebunii, ei bine printre aceștia regăsim: Forum Economic Mondial- WEF, Fundația Rockefeller, Clinton Foundation, Fundația Pentru o Societate Deschisă, deținută de Soros, dar chiar si companii high-tech, precum Google.

reducerea poluarii in orase 300x270 - Comunismul nu a murit el doar s-a travestit, trăiască Agenda 2030, C40 si orașul de 15 minute

Citește articolul integral aici!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share