Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

TÂRG DE CRĂCIUN 2023

Primăria Municipiului Timişoara organizează, prin Casa de Cultură a Municipiului, în perioada 26 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, cea de-a XVI-a ediție a Târgului de Crăciun.

În vederea derulării activităților comerciale, cei interesați pot depune dosarele de înscriere la sediul Casei de Cultură din Timișoara (str. Miron Costin nr.2), în perioada 13-20 octombrie 2023, între orele 9:00-12:00, sau le pot trimite pe adresa de e-mail boe@ccmt.ro, până la data de 22 octombrie 2023.

Pot participa:

  • Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – producători sau comercianți de produse nealimentare, cu specific de Crăciun;
  • Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – producători  sau comercianți de produse alimentare (cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food, brânzeturi și produse tradiționale din carne, ciocolată, bomboane, zacuscă, conserve de casă etc.);
  • Artiști plastici, meșteșugari constituiți sub o formă juridică (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI).

Întrucât procedura pentru activități recreative s-a desfășurat cu câteva luni în urmă, această sesiune de selecție se adresează doar categoriilor de comercianți menționate mai sus.

Formularul-tip de înscriere și regulamentul târgului se pot descărca de pe site-ul Casei de Cultură a Municipiului Timișoara (casadeculturatm.ro), precum și de pe pagina noastră de Facebook.

Pentru detalii și pentru orice informații suplimentare vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook a Casei de Cultură, la telefon 0256-498214 sau pe mail office@ccmt.ro.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin