Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Târgoviște: Boney M Xperience și No Mercy concertează în această seară de la ora 19:00

Ultimele trei zile de manifestări din cadrul celebrării Zilelor Județului Dâmbovița aduc pe scenă formații celebre atât din țară cât și din străinătate. Boney M Xperience și No Mercy concertează în această seară, 11 iunie 2024, de la ora 19:00.

Boney M Xperience și No Mercy concertează în această seară

Detalii despre programul ultimelor zile de sărbătoare le găsiți în Oficial Media. Zilele Județului Dâmbovița sunt o celebrare vibrantă și plină de viață a ceea ce înseamnă să aparții unei comunități unite, bogate în tradiții și deschise la nou. Este o sărbătoare a trecutului, prezentului și viitorului acestui județ minunat, un moment de bucurie și mândrie pentru toți cei care se simt legați de aceste locuri.

Boney M Xperience și No Mercy concertează în această seară

Evenimentul va avea loc în Parcul Chindia, în zona numită ”La ruine”, de la ora 19:00. Organizatorii s-au pregătit cu peste o săptămână în urmă, așadar vă veți bucura de o atmosferă de sarbătoare și înainte și după. Au fost amplasate spații care serevesc vizitatorii cu răcoritoare, dulciuri și gustări. Tot acolo este și un miniparc de distracții pentru toate vârstele.

Boney M. Xperience

Proiectul „Boney M. Xperience” aduce muzica și atmosfera disco a anilor ’70 și ’80 la Târgoviște, oferind un spectacol plin de energie și nostalgie. Fanii trupei Boney M. se pot aștepta la interpretări ale hiturilor lor celebre, asigurând o experiență muzicală memorabilă.

No Mercy

No Mercy, cunoscută pentru hiturile sale din anii ’90, va oferi un concert care îmbină ritmurile dance-pop cu influențe R&B. Trupa a avut un succes considerabil cu melodii precum „Where Do You Go” și „Please Don’t Go”, și este de așteptat să încânte publicul cu aceste piese și altele la fel de cunoscute.

Participarea la aceste concerte este o modalitate excelentă de a celebra Zilele Județului Dâmbovița și de a experimenta bucuria și unitatea comunității prin intermediul muzicii.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share