TARGOVISTE: Primaria nu a lasat oameni in strada

Cristi STAN - OFICIALMEDIA.COM 600pxCristian Stan, Primarul Municipiului Targoviste, a confirmat redactiei noastre, ca „noi nu am dat la o parte pe nimeni si am oferit servicii tuturor”.

In nota gonzo-jurnalismului pe care l-am instituit la Oficial Media, imi permit sa dau credit acestuia, in afirmatiile de mai sus. Chiar daca debutul luptei electorale scoate la iveala ce este mai urat in oameni, Cristian Stan nu poate recurge la astfel de tertipuri mizerabile, pe care le pot jongla doar golanii nativi.

Legat de situatia persoanelor din Caminul nr.2, Cristian Daniel Stan, vine cu o replica in spatiul public online si scrie pe pagina sa de facebook:

Mă văd nevoit să ofer o replică manipulării jenante pe care o practică mai mulți membri UNPR Dâmbovița. Fără rușine, calomniatori de profesie, au răspândit în spațiul public minciuna că Primăria Târgoviște, prin decizia subsemnatului, „a evacuat 12 familii și 29 de copii din Căminul nr. 2”.
Minciuna este ordinară. În realitate:
• Căminul respectiv este dat Universității „Valahia”, prin contract de comodat încheiat în anul 2013!
• Primăria municipiului Târgoviște și Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului au oferit persoanelor respective servicii sociale complete (INCLUSIV DE TIP FAMILIAL), servicii refuzate în scris, prin semnătură! Mai mult, o familie care avea dosar pentru locuință socială a refuzat, de asemenea, această variantă.
Lucrurile sunt, așadar, foarte evidente. Din păcate, putreziciunea morală a unora care și-au făcut un mod de viață din calomnie și manipulare trebuie amendată. În acest sens, mă voi adresa instanței pentru toate mizeriile vărsate în direcția mea și a familiei mele în ultima perioadă. Cu părere de rău pentru ei, îi înștiințez că, potrivit unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție, rețeaua „Facebook” este „spațiu public” și obligă la responsabilitate și asumarea mesajelor postate.
Înțeleg bătălia politică. Înțeleg și disperarea celor care aruncă aceste mizerii. Dar asta nu înseamnă lipsă de reacție din partea mea. Îi asigur că știu și pot să mă lupt cu toate minciunile și calomniile produse și, mai devreme sau mai târziu, judecătorii îi vor vindeca de aceste obiceiuri. Pentru murdăria morală nu știu, însă, dacă vor avea la cine să apeleze.

Asadar, la Targoviste, Primaria nu a lasat oameni in strada, confirma primarul Cristian Stan.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share