Târgul Imobiliar Timișoara TIT, ediția de toamnă

Cea de-a cincea ediție a Târgului Imobiliar Timișoara TIT va începe în 10 septembrie. La târgul organizat de redacțiile Tion, Agenda și PubliTim veți putea consulta cele mai bune oferte imobiliare ale momentului din Timișoara și împrejurimi. Vă așteptăm la eveniment!
Târgul Imobiliar Timișoara TIT va avea loc în perioada 10-11 septembrie, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22. Evenimentul va începe sâmbătă, 10 septembrie, și se va desfășura în intervalul orar 10-19, și va continua duminică, în intervalul orar 10-18.
Printre expozanți se numără cei mai mari dezvoltatori imobiliari, brokeri imobiliari și bancari de renume, dar și instituții bancare.
Prima ediție a Târgului Imobiliar Timișoara a avut loc în 2017. Au urmat edițiile doi și trei, în 2018 și 2019, și ediția cu numărul patru, care a avut loc în primăvara acestui an.

Vor expune:

Banat Art of Living – complexul rezidențial Fabrik, care aduce în Timișoara un ansamblu proiectat și construit la standarde de calitate germană. În plus, acesta beneficiază de o amplasare privilegiată, pe strada 1 Decembrie 1918, în imediata
apropiere de complexul studențesc și de zona centrală a Timișoarei, cu acces facil de pe principalele artere ale orașului.

Albedra Residential SA va prezenta ansamblul premium Nord One. „Stil de viață superior, ultracentral, cu accent pe spațiu și confort”: deviza Nord One, unul din cele mai atrăgătoare proiecte imobiliare din vestul țării. Poziționat la 150 de metri de Parcul Botanic și 500 de metri de Iulius Town, Nord One este aproape de tot ce contează pentru un stil de viață conectat.

Atacons Banat vine la Târgul Imobiliar Timișoara cu complexul rezidențial Timflex: apartamente și penthouse-uri in Giroc, zona metropolitană a Timișoarei. Compania Atacons Banat este reprezentată de o echipă alcătuită din dezvoltatori imobiliari și constructori profesioniști, cu experiență de peste 20 de ani acumulată în Italia.

Hada Villa – un dezvoltator imobiliar care și-a propus să îndeplinească visul oricui de a avea casa dorită la prețul unui apartament și care construiește case la cheie pe terenurile puse la dispoziție de către clienți.

City of Mara – faimosul proiect „oraș în oraș”, din zona Circumvalațiunii, aproape de Parcul Central, City of Mara reprezintă un spațiu rezidențial ultracentral care creează senzația unui mic oraș occidental, oferind comunității toate avantajele unui stil de viață contemporan.

City Towers – primul cartier de turnuri rezidențiale din Timișoara, dezvoltat de Wallberg, acesta a fost desemnat câștigătorul categoriei „Ansamblul Rezidențial al anului, categoria Mass Market”, pentru anul 2020. XCity Towers vine cu un concept unic, prin care construiește primul cartier de turnuri din Timișoara.

Vivalia – proiect care permite experimentarea unui stil de viață dinamic, aproape de centrul orașului și de punctele de interes major din Timișoara. Cei de la Vivalia construiesc și dezvoltă proiecte rezidențiale din 2014, fiind parte a Alber Holding, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din centrul si vestul tarii. Au construit și vândut peste 650 de apartamente și spatii comerciale – în Arad și Timișoara.

Ailed Management – adevărați profesioniști în domeniul serviciilor imobiliare, administrării de imobile, blocuri, clădiri de birouri și de creditare, cu o experiență de peste 20 de ani la activ. Cei de la Ailed Management vor oferi servicii de consultanță în investiții imobiliare și susținere pe toată perioada procesului de achiziție. În plus, specialiștii Ailed Management oferă servicii de consultanță și intermediere în vederea obținerii finanțării necesare achizițiilor de imobile, construirii, amenajării și dotării imobilelor, fiind francizori Kiwi finance.

Eugene Estate – o agenție imobiliară dinamică, recunoscută în mediul național, cu o experiență de peste 20 de ani. La Târgul Imobiliar Timișoara TIT, compania va veni cu oferte adaptabile cerințelor clienților, iar consultanții Eugene Estate vor prezenta cele mai noi și eficiente propuneri de investiție în domeniul imobiliar.

Alpha Bank România este o bancă universală, care oferă o gamă largă de servicii și produse, nu numai pentru persoanele fizice, ci și pentru sectorul IMM și corporate. Alpha Bank are o rețea importantă de unități situate în București și alte mari orașe din țară. Alpha Bank a contribuit într-un mod inovativ la dezvoltarea sectorului financiar bancar prin acțiuni precum lansarea primului credit ipotecar cu o rată fixă pe 10 ani.

ImoPuls este o agenție imobiliară care și-a început activitatea în 2017. Este o agenție conectată la dinamica și ritmul sectorului în care activează, al cărei motto este „Credem în relațiile în care toți cei implicați câștigă. Credeți-ne. E mai ușor împreună!”. ImoPuls promovează principiile unei piețe imobiliare ideale, bazată pe norme de conduită și înaltă ținută morală, profesionalism și etică în afaceri.

Prefatim Construct – deși este o companie tânără pe piața construcțiilor din zona Banatului, Prefatim Construct oferă cu profesionalism și la un raport preț/calitate excelent și soluții integrate pentru investiții durabile. Prefatim Construct le pune clienților la dispoziție servicii de transport pentru nisip, beton, posibilitatea închirierii de utilaje, servicii de construcție etc.

KPC Group – reprezentantul exclusiv al Gartner în România, Republica Cehă şi Slovacia, lider mondial în cercetarea în domeniul tehnologiei informației şi companie de consultanţă, spune „prezent” la Târgul Imobiliar Timișoara TIT. Misiunea KPC Group, societate înființată în 2001, este de a ajuta clienții săi în adoptarea deciziilor corecte.

ETNS – Apartment & Condo Building – compania, pe piață din 1897 în Italia, cu peste 100 de ani de experiență și construcții în toată lumea, proiectează la Timișoara cel de-al 11-lea ansamblu rezidențial în parteneriat cu dezvoltatori locali. ETNS pune pe primul loc oferirea unor locuințe la cel mai înalt standard.

MONARCH – cei de la Monarch Residence vor prezenta la Târgul Imobiliar Timișoara TIT proiectele companiei, construite în zone centrale, și pe cele aflate în plină dezvoltare, bazate pe ideea unui nou stil de viață transpus în concepte de lux, moderne și inovatoare.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share