Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Târguri de toamnă în județul Dâmbovița în perioada 13-15 octombrie

Jandarmii dâmbovițeni vor fi la datorie în perioada 13-15 octombrie a.c., astfel încât cetățenii, care vor participa la manifestările publice ce vor avea loc în județul nostru, să petreacă în condiții de siguranță.

Jandarmii vor acționa în 5 localități dâmbovițene, unde se vor desfășura manifestări cultural-artistice și tradiționale, astfel:

  • în perioada 13 – 15 octombrie a.c., în comuna Valea Lungă, la târgul tradițional de Sf. Parascheva, precum și la târgul de toamnă ce va avea loc în comuna Slobozia Moară;
  • sâmbătă, 14 octombrie a.c., în comuna Hulubești, la târgul tradițional de Sf. Parascheva, la târgul anual de toamnă din comuna Cândești, sat Cândești Vale, precum și în comuna Vulcana Pandele, unde va avea loc “Festivalul Dovleacului”.

Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, prevenirea consumului și traficului de substanțe interzise, precum și a faptelor de natură antisocială.

Pe această cale, adresăm participanţilor la aceste manifestări publice următoarele recomandări preventive:

  • să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • să acorde o atenție deosebită copiilor pentru a evita riscul de a se rătăci în mulțime;
  • să respecte măsurile stabilite de organizatori și structurile de ordine publică pe timpul derulării evenimentelor;
  • să sesizeze, orice situație de pericol ori faptă antisocială, fie prin contact direct la patrulele de ordine și siguranță publică, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin