Te gândești cum să oferi un nou aspect locuinței tale fără a face investiții majore? Iată câteva soluții minore, ce vor crea un efect major în felul cum va arăta casa ta 

Unii dintre noi iubesc să petreacă timpul în casă, vizionând un film de calitate, ori citind o carte captivantă, sau pur și simplu lucrând pentru birou, în timp ce alții se simt sufocați în propriul cămin, nereușind să-și găsească locul, se plimbă dezorientați dintr-un spațiu în altul, așteptând ca aventura să vină de undeva. Și pentru unii, și pentru alții, căminul reprezintă centrul siguranței fiecăruia, iar în serile în care venim obosiți după o zi aglomerată de muncă, indiferent că suntem călători, ori mai degrabă stabili, preferăm să facem o baie fierbinte cu spumă și să ne relaxăm în casa noastră, unde toate necazurile par să dispară cum pășim pe ușa de la intrare.

Tocmai de aceea, merită să facem câteva schimbări în locuința noastră, pentru a simți un nou aer de motivație și bunăstare atunci când petrecem timpul de acasă.

În cazul în care ți-a trecut prin minte această  dorință de a oferi un nou look casei tale, dar parcă ai rămas reținut la gândul că aceste schimbări vor veni la pachet și cu o sumă considerabilă de bani cheltuiți, află că micile detalii, pot face o mare diferență în cazul de față!

3 soluții pentru a simți noutatea în casa ta

Perdelele

Poate nici nu ți-ar fi trecut prin minte până acum, însă aspectul perdelelor de la geam este covârșitor în tot ceea ce înseamnă imaginea încăperii încă de când pășești pe ușa de la intrare.

Pentru a te asorta cu anotimpul de afară, și a schimba dinamica camerei tale preferate, alege să înlocuiești modelul perdelei vechi, cu unul în pas cu tendințele actuale, și bucură-te de efectul instantaneu pe care îl va oferi aceasta vibe-ului general al casei tale!

Covoarele

Precum perdelele, covoarele pot schimba dramatic imaginea de ansamblu a unei încăperi, dacă modelul ales de tine se pretează cromaticii, și tematicii acesteia. Pentru a te bucura de diferite modele de covoare, ce se pretează și celor mai pretențioase gusturi, intra pe site-ul celor de la Hornbach.ro unde te așteaptă cele mai variate opțiune, de la covoarele clasice, moderne, și până la cele confecționate din blană și piei.

Prin aceste simple accesorii, ce nu implică costuri majore menite să-ți micșoreze bugetul radical, poți resimți, atunci când se întâmplă să petreci timpul acasă, un alt vibe, care să te motiveze și să te facă să devii mai recunoscător pentru viața pe care o ai.

Luminițele

Ai crede că sunt destinate exclusiv doamnelor, însă și bărbații au ales să-și decoreze încăperea de birou cu leduri colorate ce arată spectaculos pe timpul nopții, și bine au făcut!

Printr-o mică investiție de acest gen, poți creea foarte facil senzația de relaxare în serile în care alegi să te răsfeți cu un pahar de vin bun, și muzica preferată.

Marile schimbări se produc prin constanța celor mici! Începe să acorzi mai multă atenție detaliilor din viața ta și privește cum ți se poate îmbunătății întreaga percepție.

Sursa foto: pixabay.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share