Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Te muți în casă nouă? Ce trebuie să faci prima dată

Chiar dacă unele acțiuni sunt necesare doar pentru că ești într-o casă în care trebuie să fii sigur că ești în siguranță sau poți face modificări pentru a te simți cât mai bine, atunci când ai ajuns într-o nouă locuință, trebuie să faci imediat câteva lucruri care te vor face să te simți ca acasă, dar te vor ajuta să fii și mai liniștit. Citește cu atenție paragrafele noastre deoarece avem și câteva recomandări pentru tine.

Draperii și jaluzele

Draperiile și jaluzelele nu sunt prima ta grijă după ce te-ai mutat într-o locuință nouă. Cu toate acestea, ele te vor face să simți că te-ai mutat într-o locuință pe gustul tău doar pentru că primul lucru pe care l-ai făcut când te-ai mutat a fost să schimbi un obiect cu un impact vizual foarte mare. Draperiile sau jaluzelele dau personalitate unei camere și întregii locuințe. Dacă le vei schimba cu unele care sunt pe gustul tău, îți vei pune amprenta personală pe locuință din primele zile, iar asta te va ajuta să te acomodezi mult mai repede.

Verifică țevile și sistemele sanitare

Ai fi surprins să afli că celebra țeapă se poate lua chiar și atunci când te muți într-un nou apartament. Există oameni care cumpără apartamente în condiții oribile și nu fac decât să îmbunătățească sau să repare superficial interiorul pentru ca vânzarea să le genereze cât mai mult profit. Sistemele de termoficare și apă caldă ar putea fi un semn foarte bun al calității unui apartament. Dacă găsești în apartament o centrală Ariston Alteas One 35 kW, mai mult ca sigur este un semn că proprietarul actual are gust bun și a instalat o centrală de calitate. 

Locuințele pot avea și boilere, iar acesta nu trebuie să fie un aspect neapărat deranjant. Un boiler 200 litri cu 2 serpentine funcționează perfect și satisface nevoia de apă caldă pentru o familie cu până la 4 membri.

O nouă încuietoare pentru ușă

Pentru că nu poți avea niciodată toate informațiile despre ce s-a întâmplat înainte ca tu să te muți într-un apartament, cine a locuit acolo sau cine are chei pentru încuietoarea care se află deja în ușă. Tot ce trebuie să faci este să cumperi o încuietoare nouă, să o schimbi și apoi vei fi sigur că nimeni nu are cheie, nimeni nu poate încerca ușa sau nimeni nu poate intra peste tine. 

Scule și Unelte

În în locuința ta o trusă de scule și unele care pot fi de ajutor în momentele în care ceva se strică sau apar defecțiuni care nu pot aștepta intervenția unui specialist? Dacă nu ai așa ceva, trebuie cu siguranță să te gândești să cumperi o trusă cu toate sculele elementare de care ai nevoie oricând pentru orice tip de intervenție.

Concluzie

Lucrurile de care ai nevoie când ajungi într-o locuință nouă nu sunt greu de dobândit și nici nu necesită un efort foarte mare financiar. Dar sunt extrem de importante pentru bunăstarea ta.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share