Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Te pregatesti sa iti mobilezi noul dormitor? Fii atent la sfaturile expertilor

Vrei să-ți transformi dormitorul? Indiferent dacă ai un spațiu mic la dispozitie ori unul generos, poți crea dormitorul elegant și relaxant care se potrivește nevoilor tale. Pana la urma, cea mai importanta incapere din locuinta ta ar trebui să fie dormitorul – locul în care te retragi după o zi grea de muncă; camera unde te relaxezi și te deconectezi de stresul cotidian. Asadar, ar trebui să fie cel mai confortabil loc din intregul camin.

dormitor

Munca incepe de la mobilier si se continua cu alegerea lenjeriei de pat și a decorului – totul trebuie să fie atât confortabil, functional, cât și atrăgător din punct de vedere vizual. Pentru a realiza această performanță, următoarele sfaturi despre mobilier pentru dormitor ar putea să iti fie de ajutor.

  • Incepe cu patul – pune-l in centrul peretelui

Alege o dimensiune corecta si o saltea pe masura; cerceteaza, studiaza, compara si doar apoi cumpara. Nu te grabi! Patul este capodopera centrală a dormitorului tău, spun unii experti. Prin urmare, ar trebui să fie centrat de-a lungul celui mai vizibil perete din aceasta incapere. De ce? Pentru a permite accesul facil, de pe ambele părți ale patului. In plus, asezarea sa ar trebui să ofere suficient spațiu pentru a poziționa noptiere pe fiecare parte a patului.

Nu uita pernele de pat – acestea pot adăuga cu adevărat stil dormitorului tău. Pernele neutre sunt grozave dacă doresti să atenuezi un dormitor deja plin de culoare, iar pernele cu culori sau modele îndrăznețe pot atrage privirile și pot adăuga o pata de culoare unei camere mai pale. Mari sau mici, scurte sau lungi, modelate, texturate sau colorate – pernele sunt întotdeauna o notă finală excelenta, pentru un pat elegant!

Gaseste in magazinul Mobilacasamm.ro promotii saptamanale la mobila de dormitor si incepe reamenajarea cu stil!

  • Nu neglija importanta spatiului de depozitare

Nu te speria daca dormitorul tău este mic – poti crea spații de depozitare inteligente; acest lucru va face ca camera să pară mai spațioasă decât este în realitate. De exemplu, poti folosi cutii de depozitare sub pat pentru a depozita haine și cărți. Sau mai bine, poti alege paturi ce au deja compartimente dedicate (poate lazi) de depozitare!

  • Asezarea covoarelor

Covoarele trebuie așezate cu mare atentie – acestea ar trebui să fie plasate pe cele două treimi inferioare ale patului pentru a oferi un loc moale pentru picioare atunci când vă dați jos din pat. În mod ideal, așezați covoarele lângă pat.

  • Lumina naturala si ventilatie

Aranjeaza dormitorul încât să ai parte de cat mai multă lumină naturală și aer proaspat – astfel, vei face ca incaperea să pară mai mare, mai primitoare și mai fresh. Lumina soarelui și ventilația este pana la urma singura noastra legătură cu lumea exterioară. Pe cât posibil, pozitioneaza-ti patul în apropierea surselor naturale de lumina si aer curat.

  • Adauga o banca sau un taburet

O modalitate excelentă de a-ti accesoriza dormitorul este cu un taburet, un otoman sau o bancă în fața patului. Acest decor de accent este adesea realizat din lemn sau din țesătura capitonată și poate fi extrem de util – ofera loc unde să te așezi când te îmbraci dimineața sau să ai o zonă în care să iti aranjezi ținuta pentru a doua zi. Acestea pot oferi spațiu de depozitare (pături, haine și multe altele)! Cauta unul care să se potrivească cu schema de culori și materialele din restul dormitorului.

Dacă există un loc care sa iti oferă odihna adecvată, acel loc este dormitorul tău. Prin urmare, vei fi mereu in avantaj faci din aceasta incapere cea mai confortabilă și mai atrăgătoare cameră din casa ta. Majoritatea oamenilor petrec mult timp în pat – dacă ai de gând să stai șase până la opt ore întins in pat în fiecare noapte, merită să te asiguri că dormitorul tau iti oferă confort, fără distrageri ori neajunsuri.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share