Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ai nevoie de tapet floral în locuință! Iată de ce:

In ultimii ani, tapetul a revenit în lumea designului interior – tot mai multa lume il alege ca mijloc de a crea și nu doar ca o reamintire a trecutului. Asadar, cand auzi de tapete cu modele cu flori, scapă de preconceptia cum ca acestea ar fi din „epoca bunicii” și ia-ti timp sa explorezi tapetele florale moderne sau vintage!

tapet floral

Tapetul floral este un mijloc uimitor de a aduce esența naturii în casa ori apartamentul tau. În funcție de tipul de imprimeu floral ales, poti crea sanctuare superbe in propriul camin. Astfel, poti opta pentru camere întregi ce sa fie învăluite în liniștea tapetului, ori poti opta pentru a te limita la un singur perete.

Indiferent de locul în care alegi să aplici tapetul, există câteva modalități ușoare de a evita greselile ce te fac sa sufoci un anume spațiu și, de asemenea, câteva abordari creative de a aduce această temă a naturii în locuinta ta, în cele mai subtile moduri.Tapetul floral nu este strict feminin. Exista colectii în culori neutre pentru un aspect mai fluid.

  • Exprima-ti indrazneala

Tapetul floral nu trebuie să consiste doar din … flori. Aplica-l si in camera copiilor, intr-un design luminos și continuă tematica aleasa cu un pat vopsit strălucitor și o bibliotecă asortată. Cu un tapet îndrăzneț, camera va parea gata finisată și prietenoasă pentru copii.

  • Alb sau negru? Nicio problema!

Nu toate colectiile de tapet floral trebuie să fie colorate! Poti aplica in bucatarie, intr-un design  alb-negru, intr-un stil contemporan, un tapet de accent monocrom.

  • Adauga adancime oricarui spatiu, cu o textura corecta

Pe lângă design si textura joacă un rol important în modul în care tapetul floral va funcționa în orice spațiu. Alege optiunile cu un design în relief pentru a adăuga profunzime camerei. Pentru a menține un tapet texturat delicat, alege o nuanță sau o culoare mai deschisă. Încearca să păstrezi florile mai închise limitate la un singur perete și să le accentuezi alegând pasteluri și nuanțe neutre.

  • Trandafirii

Nu este greu sa umpli o camera cu multă personalitate și voie buna. Delicati, feminini și plini de viață, trandafirii pot anima orice incapere – chiar și bucătăria!

Nu te grabi insa! Uite cateva lucruri pe care trebuie sa le eviti:

  • Nu amesteca un imprimeu cu model de junglă cu un model floral; risti sa derutezi privirile oamenilor. In schimb, ramai cu un singur model per camera si foloseste un tapet de o culoare pe pereții adiacenți pentru a face imprimarea florala să iasă în evidență.
  • Unele modele florale pot face ca un spațiu să pară foarte învechit. Solutia este simpla optează pentru modele florale mai moderne și vibrante. Poti adauga si o canapea florală cu o măsuță de cafea modernă.
  • Evita utilizarea excesivă a decorațiunilor florale în restul locuintei. Altfel, risti sa faci ca totul sa para prea incarcat si prea aglomerat, asadar… obositor pentru ochi!

Lasă-ți geniul creativ să prindă viață printr-un tapet cu fundal floral! De ce să nu comanzi chiar acum tapetul floral potrivit de la Verdeco, pentru a te ajuta să dai viață ideilor?

Distribuie acest articol Oficial Media
Share