Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Te revezi cu persoana iubită după o perioadă lungă departe unul de celălalt? Iată 3 idei ROMANTICE care să vă facă timpul petrecut împreună de neuitat

Perioada de iarnă este, pentru cei mai mulți români, momentul emoționant din an ce marchează revederea cu familia, prietenii, dar și cu cealaltă jumătate, în contextul modern din ce în ce mai des întâlnit ce facilitează înflorirea relațiilor la distanță.

 Dacă te afli în situația de a fi temporar separat de parteneră, ești cu siguranță conștient că timpul petrecut împreună trebuie valorificat din plin, iar persoana specială din viața ta merită să se simtă centrul preocupărilor tale.

Află din cele ce urmează câteva trucuri utile care să te ajute în această perioadă a revederilor pline de emoție:

  1. Răsfață-ți partenera cu mici daruri care arată că o cunoști cu adevărat

După o perioadă poate mai îndelungată petrecută departe unul de celălalt, este de înțeles ca preferințele oamenilor să se mai schimbe. Însă, gusturi precum felul de mâncare preferat, înghețata favorită sau emoția produsă de prăjiturile mamei nu se schimbă niciodată. Arată partenerei tale că, deși pentru moment distanța vă ține departe, nu ai uitat ce o face fericită și că-i acorzi atenția cuvenită în fiecare clipă.

Fie că este vorba de a îi pregăti felul de mâncare ce v-a apropiat la începutul relației sau de a face rost de tipul de vin băut la prima întâlnire, jumătatea ta va aprecia cu siguranță să vadă că îi pui preferințele și micile răsfățuri pe primul loc. Pentru a îți sări în ajutor, echipa de la Boutiquecadeaux.ro îți pune la dispoziție o selecție impresionantă de adevărate delicii, pe placul oricărei doamne sau domnișoare. Așadar, ai ocazia de a alege un coș cadou pentru femeia din viața ta și îi vei face, cu siguranță, perioada de iarnă mai frumoasă.

  1. Planifică activități care vor face timpul petrecut împreună memorabil, dar lasă loc și de spontaneitate

Ca în multe situații din viață, atunci când știi că revederea cu persoana iubită se întâmplă pe o perioadă limitată, este complet normal să încerci să comprimi toate amintirile și activitățile care vă leagă într-un timp foarte scurt. Să grăbești lucrurile nu este mai niciodată o idee bună, iar dorind să bifezi totul de pe o listă poate avea efectul exact opus celui de fericire pe care dorești să-l obții.

Este bine, însă, să ai creionat un contur al tipului de activități preferate de tine și persoana iubită. Gândește-te bine la tipul de personalitate al ei și ajustează-ți planurile în funcție de asta. O teorie foarte utilă în acest sens se dovedește a fi conceptul celor 5 limbaje ale iubirii, conform căruia fiecare dintre noi preferă să ofere și să primească iubire în variate forme. Cunoscându-te atât pe tine, cât și persoana iubită, veți ajunge să vă înțelegeți mai bine dorințele și să petreceți momente de vis împreună.

  1. Folosiți distanța ca prilej pentru călătorie și planificați următoarea escapadă

Chiar dacă pe moment distanța din relație poate părea a fi o situație supărătoare pentru ambii parteneri, aceasta poate fi văzută și dintr-o perspectivă ceva mai optimistă. Puteți alege să transformați distanța și lunile grele petrecute separați în prilej de călătorie și așteptare pentru următoarea vizită. Într-o lume din ce în ce mai mobilă și globalizată, relațiile romantice au devenit din ce în ce mai des legate între oameni ce se află în marea majoritate a timpului în țări, sau chiar pe continente diferite.

Așadar, bucură-te din tot sufletul de mult așteptata revedere și oferă-i persoanei iubite clipe de neuitat!

Sursă foto: unsplash.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">