Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cand ai nevoie de ochelari de citit?

Vremea răcoroasă de afară ne face să petrecem mai mult timp cu cei dragi nouă, delectându-ne mai mult timp în fața micilor ecrane sau a unei cărți numai bună de citit la căldură. Totuși, în ultima perioadă când îți soliciți vederea la distanțe mici simți nevoia să te depărtezi sau simti chiar un disconfort?

La Clarfon poți afla dacă ai nevoie de ochelari de citit.

Daca există un semnal de alarmă pentru vederea ta, este nevoie să consulți un specialist! De ce?

Pentru că acestea sunt simptomele ce indică scăderea acuității vizuale, iar în situația în care nu este remediată la timp de specialist, aceasta se poate agrava.

În general, persoanele care acuză dificultate la citit sau în momentul în care privesc un ecran la distanțe de 30-40 cm au nevoie să poarte ochelari de citit. Ochelarii de citit reprezintă corecția optică necesară ochiului pentru a vedea clar şi fără efort la distanța de 30-40 cm. Ochelarii de citit reprezintă corecția optică necesară ochiului pentru a vedea clar și fără efort la distanța menționată anterior.

Alături de dificultatea de vedere se pot întâlni, de asemenea, dureri de cap, vedere dublă, după multe ore de efort vizual.

În marea majoritate a cazurilor, apare necesitatea  de a purta  ochelari de citit după vârsta de 40 ani, atunci când apare PRESBIOPIA.  Aceasta este reprezentată de imposibilitatea ochiului de a mai focaliza cu aceeași ușurinţă la distanțe mici de ochi, problemă care avansează progresiv până spre vârsta de 60 ani. De menţionat este faptul că presbiopia nu este o boală, ci o îmbătrânire normală a cristalinului (lentila din interiorul ochiului responsabilă de focalizare la diferite distanţe nu mai funcționează la același nivel).

Echipa Clarfon te așteaptă în cabinetul de optică medicală din orașul cel mai apropiat de tine pentru a-i oferi privirii tale ajutorul de care are nevoie.

Pentru că noi suntem alături de tine pe acest drum de îmbunătăţire a acuităţii tale vizuale în această perioadă, în Cabinetele de Optică – Clarfon beneficiezi de TESTAREA GRATUITĂ A VEDERII și mai mult de atât, ai 50% REDUCERE la toate RAMELE ŞI LENTILELE PENTRU OCHELARI.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin