04/12/2021

Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” anunță deschiderea stagiunii 2020-2021 în sala de spectacole.

 

Evenimentele lunii septembrie 2020 sunt următoarele:

 

A Whole New World – Vineri, 18 septembrie, ora 19

Dirijor LUCIAN VLĂDESCU

Soliști SMARANDA DRĂGHICI, DORU IFTENE, AIDA PASCU, MADELEINE PASCU, RĂZVAN SĂRARU, DANIELA VLĂDESCU

Orchestra și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Maestru cor ADRIAN STANACHE

 

L’heure d’or de Paris- Duminică, 20 septembrie, ora 19

Soliști ALINA MAVRODIN-VASILIU, DANIELA VLĂDESCU, MARIUS EFTIMIE

Soliști balet IRINA MIHAIU, ADRIAN MIHAIU, BOGDAN BÎRSĂNESCU, CĂTĂLINA ILIESCU, OANA DINCĂ, MAYURA TAKASE, RYAN BROWN

 

Voievodul Țiganilor J. Strauss – Sâmbătă, 26 septembrie, ora 19

Regia artistică, Libret, Text proză, Scenografie, Light design – LUCIA CICOARĂ-DRĂGAN

Soliști DORU IFTENE, LAURA EFTIMIE, LUCIA MIHALACHE, SILVIA SIMIONESCU, DAIANA GAVRILESCU, CONSTANTIN ACSINTE, MĂDĂLIN BĂLDĂU, MARIUS EFTIMIE, BOGDAN OCHEȘEL, OCTAVIAN MINEA, CRISTIAN PARMAC, ȘTEFAN ACSINTE, MARIAN IRIMIA, IULIAN BRATU, MATIAS EFTIMIE, DAVID POPESCU

Dirijor GHEORGHE STANCIU

Maestru cor ADRIAN STANACHE

 

Elixirul Dragostei G. Donizetti – Duminică, 27 septembrie, ora 19

Regia artistică – OGNIAN DRAGANOV

Scenografia – CĂTĂLIN I. ARBORE

Soliști LAURA EFTIMIE, MĂDĂLIN BĂLDĂU, MARIUS EFTIMIE, BOGDAN OCHEȘEL, MIHAELA IONSCU

Dirijor SEBASTIAN PASCALE

Maestru cor ADRIAN STANACHE

 

Biletele vor putea fi achiziționate conform diagramei atât la Agenția de bilete aflată în incinta instituției (intrarea dinspre parc), cât și online accesând www.tnobconstanta.ro/bilete. Prezența publicului în sală se va face în funcție de ordinea vânzării locurilor.

 

Programul Agenției de Bilete

LUNI 11:00-17:00

MARȚI – ÎNCHIS

MIERCURI – JOI – VINERI 11:00-17:00

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ 17:30 – 18:45 (închis în zilele fără spectacol)

 

Chiar dacă forma în care se vor prezenta spectacolele va fi diferită de cea pe care o cunoașteți, acest lucru nu va împiedica ca actul artistic să se desfășoare conform cerințelor:

 • Spectacolele se vor derula fără pauză și vor dura de la 1 oră și 30 minute până la maxim 2 ore.
 • Regiile vor fi adaptate noilor condiții de distanțare și de siguranță.
 • Locul orchestrei (la spectacolele de operă și de operetă) va deveni scena în locul fosei.

Vă aducem la cunoștință că vom asigura toate condițiile necesare protecției dumneavoastră prevăzute de lege. În continuare vom distribui regulamentul de funcționare al instituției, dar și obligațiile pe care le au spectatorii în această situație dificilă și deosebită:

 • Accesul în instituție se face cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m. De asemenea, vizitatorii vor respecta distanța regulamentară de 1,5 m între persoane la intrarea/ieşirea din locaţie/casa de bilete.
 • Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spaţiul destinat.
 • Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata spectacolului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
 • Vizitatorii vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălţăminte aflate la intrare.
 • Publicul este încurajat să îşi dezinfecteze mâinile cu dezinfectat avizat pe bază de alcool care este pus la dispoziţie.
 • Publicul este încurajat să achiziționeze bilete pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locaţii.
 • Este interzisă transmiterea pliantelor, broşurilor şi altor materiale informative în format fizic către alte persoane.
 • Intrarea şi ieşirea din locaţie se vor efectua prin locurile indicate, gradual, rând cu rând, astfel încât să nu se creeze aglomeraţie: accesul în sală se va face în ordinea venirii spectatorilor, fără a staţiona pe hol, sau în cazul în care acest lucru nu este posibil accesul în sală se va efectua începând cu rândurile cele mai îndepărtate de intrarea în sală; ieşirea din sală se va efectua începând cu rândurile cele mai apropiate de ieşirea din sală, pe uşile de evacuare.
 • Se interzice spectatorilor consumul de alimente şi băuturi în incinta instituţiei, cu excepţia lichidelor ambalate individual.
 • Vizionarea spectacolelor este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie.
 • Așezarea publicului în sală se va face conform regulilor de distanțare așa încât capacitatea sălii nu va fi mai mare de 150 de locuri.
 • Accesul la spectacolele instituției se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului și până la ora specificată pe bilet.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share