Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Tehnologii de vindecarea cancerului ținute departe de populație

Un guvern nu poate face față cererilor vărstinicilor, costurilor lor de viață, Ei nu mai sunt utili din punct de vedere economic și al plus-valorii muncii. Popular, nu produc și consumă. Deși aparent o societate trebuie să-i susțină cu dragoste și dăruire, cu programe de calitate a vieții, în realitate se întâmplă invers.

Tehnologii de vindecarea cancerului ținute departe de populație

Tehnologii de vindecarea cancerului ținute departe de populație

În 1920, inginerul Royal Rife a creat primul microscop cu ultraviolete din lume, cu o mărire de 50.000 de ori. Acesta ne-a permis să vedem un virus viu.

Cincisprezece ani mai târziu, Rife a creat un generator de frecvențe ale cărui radiații afectau microflora patogenă fără a afecta țesuturile din jur.

Lobiștii industriei farma au refuzat să recunoască metoda Rife

Paisprezece cazuri pe deplin documentate de vindecare completă a pacienților cu cancer și imediat utilizarea generatorului său a fost interzisă în Statele Unite.

Experimentele cu generatorul de frecvențe au fost repetate de contemporanii noștri, au confirmat simplitatea și eficiența metodei de combatere a virușilor și agenților patogeni. Dar medicina oficială a refuzat să recunoască această evoluție.

In prezent se gaseste pe piata neagră, nerecunoscut de OMS, un generator de frecvență numit Super Ravo Zapper. Cercetările au început în 2006 și în doar doi ani a avut un succes răsunător despre care nu se vorbește.

Populația nu trebuie să fie sănătoasă, fericită și puternică

De ce? Pentru că oamenii nu ar mai cheltui atâția bani în sistemul medical, iar guvernele lumii ar plăti sume imense pentru pensiile vârstnicilor sănătoși.

Industria farmaceutică nu funcționează în prezența unor vindecări ușoare și necostisitoare, iar sistemul spitalicesc de asemenea, ar falimenta fără să agațe pacienți și să-i tranforme din simpli suferinzi în cazuri letale.

Dar….

Biotrohn introduce electroni încărcați negativ prin piele în țesuturile vii ale corpului, ucigând paraziții prin inversarea polarității. De asemenea, ajută la vindecarea țesutului bolnav, deoarece țesutul sănătos este încărcat negativ. În esență, dispozitivul emite o serie de unde electromagnetice de joasă frecvență care acționează direct asupra celulelor corpului uman.

Mărturii ale unui pacient din Spania – Curatarea ficatului cu Biotrohn

”Vă pot spune despre experiența mea acum 2 săptămâni am făcut o săptămâna de curățare a ficatului cu metoda Clark, fără niciun fel de medicamente,  doar săruri Epson (sâmbătă) și Biotrohn (duminică, programele 85/86-89-118). 

Lavaj intestinal, cu 1 zi înainte de a lua săruri Epson și spălături intestinale în următoarele două săptămâni cu CDS și BITROHN. 

Am expulzat sute de  pietricele.  Sunt încă tânăr, fără nicio boală diagnosticată, doar simptome multiple și mă simt din ce în ce mai bine, fără reacții adverse.”

Inventatorul terapiei prin frecvență – Dr. Royal Rife

Probabil că puțini oameni au auzit de terapia prin frecvență a doctorului Royal Raymond Rife. Deși așa-numitele frecvențe Rife au reputația de a ameliora o gamă largă de boli, inclusiv cancerul, descoperirea lui Rife este discreditată, în special în mass-media. Acest lucru nu este surprinzător. La urma urmei, terapia Rife costă doar o fracțiune din medicamentele prescrise cu mare preț de către lobbyiștii farmaceutici. Împotriva tuturor șanselor, invenția doctorului Royal Raymond Rife a pătruns, în timp, în conștiința oamenilor, astfel încât tot mai mulți pacienți din întreaga lume sunt tratați cu frecvențe Rife ca remediu alternativ pentru boli. În următorul articol veți afla mai multe despre Dr. Rife, care este considerat astăzi, pe bună dreptate, un pionier al medicinei bioelectrice.

Povestea tragică din spatele terapiei cu frecvență Rife

Omul de știință Dr. Royal Raymond Rife și-a făcut un nume în domeniul microscopiei prin inventarea unui microscop prismatic cu câmp întunecat cu o mărire de până la 30.000 de ori. Dar mai presus de toate, Rife a intrat în istoria medicinei cu terapia sa de frecvență extrem de eficientă.

În calitate de șef al laboratorului clinic din San Diego, un comitet de cercetare din cadrul Departamentului de Medicină a adus 16 pacienți cu cancer în fază terminală la clinica lui Rife pentru tratament în 1934. Comitetul de cercetare, format din medici și patologi, urma să studieze pacienții timp de 90 de zile, cu condiția ca aceștia să nu moară mai întâi. La sfârșitul celor 90 de zile, comitetul de cercetare a putut diagnostica 14 pacienți ca fiind complet recuperați. Ceilalți doi pacienți au fost, de asemenea, complet vindecați după încă patru săptămâni de tratament.

Cum a fost posibil acest lucru?

Dispozitivul dezvoltat de Dr. Royal Rife funcționa cu un tub de plasmă. Cu ajutorul tehnicianului John Crane, în anii ’50 a fost dezvoltat un nou tip de dispozitiv de terapie prin frecvență, pornind de la acest dispozitiv. Acesta a trimis unde de rezonanță electromagnetică prin intermediul unor electrozi fixați pe corpul pacientului.

Deși existau numeroase dovezi ale eficacității terapiei Rif, aceasta nu a fost niciodată aprobată pentru tratament de către Asociația Medicală Americană. Dimpotrivă, tratamentul low-cost pentru bolnavii de cancer a stârnit puțin entuziasm, mai ales din partea industriei farmaceutice, mai ales că metoda Rife costa doar câțiva cenți de electricitate.

Oamenii din spatele acestei tehnologii de vindecare a cancerului au murit misterios

La început, președintele Asociației Medicale Americane și lobbyist farmaceutic, Morris Fishbein, i-a făcut lui Rife o ofertă pentru a-i cumpăra descoperirea. După ce Rife a respins această ofertă, au avut loc o serie de evenimente misterioase, toate acestea putând fi citite în cartea lui Barry Lyne: “The Rife Report – The Cancer Cure that worked”.

Va urma…

Dr. Ovidiu Bojor: Alimentul care previne infarctul, stimulează rinichii și ficatul și calmează sistemul nervos

Prevenirea și tratarea problemelor renale prin nutriție. Superalimente pentru sănătatea rinichilor

Avocat Piperea: Postul intermitent poate neutraliza prezența în corp a excesului cancerigen de proteină spyke

Distribuie acest articol Oficial Media
Share