Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

The Distinguished Gentleman’s Ride Timisoara la a VI-a ediție

Începând cu anul 2018, Timișoara a devenit parte a acestui eveniment mondial, prin organizarea primei ediții a acestei parade caritabile. Dacă aveți o motocicletă clasică, de epocă sau retro personalizată și doriți să participați la evenimentul din Timișoara sau sa faceți o donație, accesati gentlemansride.com iar solicitarile pentru clarificari adresati la dgr.timisoara@gmail.com.

Incepand cu anul 2018 la evenimentul DGR din Timisoara au participat, in total, 325 de motociclisti care au adunat 30.295 eur in scop caritabil.

Filmul de prezentare al evenimentul din Timisoara se afla aici : https://www.youtube.com/watch?v=IwUssKVW_RM

Evenimentul își propune să atragă atenția comunității asupra cancerului de prostată și a bolilor mentale la bărbați – care răpesc dintre noi, anual, peste 1 milion de bărbați. Înființată în anul 2012 în Sydney – Australia de către Mark Hawwa,The Distinguished Gentleman’s Ride a strâns până acum 35 milioane de dolari pentru sănătatea masculină, iar pentru 2023 ținta este de a colecta 6 milioane de dolari la nivel mondial.


Sursa de inspirație pentru Distinguished Gentlemen’s Ride a fost o fotografie a personajului principal din serialul Mad Men – Don Draper – pe o motocicleta clasică, purtând cel mai elegant costum al său. Inițiatorul mișcării, Mark Hawwa, a decis că o cursă tematică ar fi o modalitate excelentă de a combate stereotipul foarte des întâlnit al bărbaților pe motociclete. Partenerii globali ai acestui eveniment sunt The Movember Foundation, Triumph Motorcycles și Belstaff.

Va invităm să vă alăturați paradei Distinguished Gentleman’s Ride din Timișoara duminică, 21 Mai 2023 daca aveti o mototocicleta clasica sau clasic-moderna. Evenimentul este unul de nisa din punctul de vedere al participarii de aceea va rog consultati pagina oficiala sau solicitati clarificari la dgr.timisoara@gmail.com.

Astfel, vă veți alătura celor 350.000 de participanți înregistrați la nivel mondial din peste 119 orase, și celor peste 2 miliarde de persoane care urmăresc acest eveniment sau fac donații.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share