Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru proiectul de hotărâre privind aprobarea Strategiei culturale a Județului Timiș pentru perioada 2023-2027

Consiliul Județean Timiș a lansat, ieri, 03.10.2023, în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, proiectul de hotărâre privind aprobarea Strategiei culturale a Județului Timiș pentru perioada 2023-2027.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/activitate/proiecte-de-acte-normative-aflate-in-consultare-publica/

Strategia Culturală a Județului Timiș pentru perioada 2023-2027, se impune ca necesară și oportună, în condițiile în care vechea Strategie, cea din 2018-2022, și-a încetat perioada de aplicabilitate. Printre principalele obiective ale documentului se numără îmbunătățirea sistemului de finanțare a proiectelor culturale, stabilirea direcțiilor de dezvoltare în acest domeniu și facilitarea accesului unui public cât mai larg la evenimentele de profil.

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 12.10.2023, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro , prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind Proiectul de hotărâre privind aprobarea Strategiei culturale a Județului Timiș pentru perioada 2023-2027”.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la linkul: https://www.cjtimis.ro/informatii-publice/registre/registru-pentru-consemnarea-propunerilor-sugestiilor-sau-opiniilor-conform-legii-52-2003/

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 12.10.2023.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin