Timișoara Fashion Week face safari prin jungla modei – 26 septembrie 2020, Iulius Town

LEAD: Cătălin Botezatu, 15 designeri de top din România și designeri internaționali, își vor etala colecțiile la cel mai mare show de modă din vestul țării.

Timișoara Fashion Week, cel mai important fashion event din vestul României, reunește, pentru o zi, 30 de modele din întreaga țară, colecții spectaculoase ale unor designeri consacrați și bloggeri de reunume.

Ediția a V-a va avea ca tematică jungla, sub denumirea generică “Jungle Vibes”, și promite să fie un show atipic cu șerpi și alte animale exotice.

Organizatorii doresc sa aducă o gura de aer proaspăt și un verde frumos, întro societate suprasaturată de clădiri.

În atenția publicului masculin, cu o colecție îndrăzneață de Urban Jungle, Timișoara Fashion Week, aduce pe podium brandul spaniol de renume internațional, “Felix Ramiro”.

Pe parcursul a două ore, publicul se va putea delecta cu creațiile spectaculoase ale brandului croat Gemelli, ale tânărul creator de moda Pif Stefano, Aura Dumitru, Ioana Călin, și ale altor nume cu rezonanță din moda românească.

Nu putea lipsi de la eveniment, cel mai bun MC, Cosmina Păsărin.

Oameni importanți ai orașului, vedete, presa și bloggeri cunoscuți vor face “safari” prin jungla modei propusă de Timișoara Fashion Week.

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share