Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Tinerii liberali dâmbovițeni au participat la prima ediție a workshop-ului ”Construim viitorul unei generații altfel”

Tinerii liberali dâmbovițeni au participat sâmbătă, 24 iunie, la prima ediție a workshop-ului „Construim viitorul unei generații altfel”.

Evenimentul a fost un prilej de a aduce împreună tineri entuziaști și personalități marcante din domeniul bancar, militar și financiar. În cadrul workshop-ului, au fost invitați să le vorbească tinerilor liberali: Natalin Ioniţă-SME West Area Manager Intesa Sanpaolo Bank România, Secretarul de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene- Ovidiu Cîmpean, Adrian Chiran- vicepreşedintele TNL România și Dr. Marius Dumitru Crăciun- General de Brigadă și Fostul comandant al Componentei Forţelor Speciale.

„Scopul nostru este de a crea o platformă prin care tinerii liberali să se inspire, să dobândească cunoștințe și să interacționeze cu lideri remarcabili care au atins succesul în aceste domenii importante. Astfel, îi încurajăm pe tinerii participanți să-și dezvolte potențialul și să-și urmeze visele într-un mod liberal și inovator. Workshop-ul pe teme bancare și fonduri europene s-a dovedit util pentru a înțelege mai bine cum funcționează sistemul bancar și cum putem accesa finanțare prin fondurile europene”, a precizat președintele TNL Dâmbovița – Teodora Tudor.

 

Biroul de presă al TNL Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share