19/01/2021

Titus Corlățean transmite un mesaj către Klaus Iohannis ”președintele tuturor românilor”

Senatorul Titus Corlățean, vicepreședinte al Senatului României și președinte executiv al PSD Dâmbovița a solicitat în această dimineață, în mod oficial, președintelui Klaus Iohannis, ”să respecte votul cetățenilor României care au acordat încredere și au plasat pe primul loc PSD la nivel național. Prin urmare să acorde mandatul de prim-ministru și dreptul PSD de a forma o coaliție în baza programului de guvernare pe care l-a construit”.

PSD Dâmbovița: Rezultatele la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Liderul PSD a mai transmis un mesaj și pentru toți competitorii de la alegerile parlamentare din județul Dâmbovița –  ”această campanie electorală, aceste rezultate ar trebui să fie o lecție a smereniei, mai puțin egocentrism, mai puțină aroganță și mai mult respect pentru munca în echipă, și în primul rând, respect pentru cetățenii României care astăzi au nevoie de ajutor mai mult ca oricând.”

Titus Corlățean, declarații pe larg din conferința de presă:

  • ”PSD Dâmbovița a câștigat alegerile parlamentare de o manieră convingătoare. PSD are o șansă importantă de a câștiga alegerile la nivel național și cetățenii României i-au acordat acest mandat de încredere. PSD este prima formațiune politică a României prin votul democratic oferit de oameni. Este un drept câștigat legitim și suveran prin încrederea pe care românii au acordat-o PSD.
  • Acest lucru trebuie să fie respectat de cel care pretinde că este președintele tuturor românilor. Klaus Iohannis are șansa istorică să arate că  este un politician serios, ca unul care vine din Ardeal, și știe să respecte prima poziție.
  • PSD va fi primul invitat la Cotroceni ca partid care a câștigat alegerile parlamentare la 6 decembrie 2020 și PSD va propune candidatul de prim-ministru la consultările de la Cotroceni.
  • Îi solicităm în mod oficial, în numele PSD Dâmbovița (una din primele trei organizații PSD la nivel național, în prezent), președintelui Klaus Iohannis, să respecte votul cetățenilor României care au acordat încredere și au plasat pe primul loc PSD la nivel național. Prin urmare să acorde mandatul de prim-ministru și dreptul PSD de a forma o coaliție în baza programului de guvernare pe care l-a construit.
  • PSD Dâmbovița, cu o nouă conducere aleasă în ianuarie 2020, cu un efort de echipă exemplar, cu un efort al conducerii, dar și al candidaților pentru Camera Deputaților și pentru Senat, și al tuturor celor implicați, iată că se află pe locul trei la nivel național în cadrul PSD. Avem o mare responsabilitate, avem de pus în aplicare ce am prezentat în mod public. Tot ce am făcut până acum a reprezentat o lecție de modestie, de realism, de foarte multă muncă în echipă.
  • Pentru toți competitorii de la Dâmbovița, din această campanie electorală, aceste rezultate ar trebui să fie o lecție a smereniei, mai puțin egocentrism, mai puțină aroganță și mai mult respect pentru munca în echipă, și în primul rând, respect pentru cetățenii României care astăzi au nevoie de ajutor mai mult ca oricând. Noi ne dorim să punem în practică rapid tot ce ne-am propus.”

Citește și:

PSD Dâmbovița: Rezultatele la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Distribuie acest articol Oficial Media
Share