17/01/2021

PSD Dâmbovița: Rezultatele la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Echipa PSD Dâmbovița a susținut în această dimineață o conferință de presă prin care au fost făcute publice rezultatele la alegerile parlamentare din județ. Social democrații au atins un scor de peste 46%, urmat de PNL cu 23%, USR 9%, AUR 7%, PRO România 5%, PMP 4%. Numărătoarea a cuprins, pâna la ora conferinței de presă, peste 80% din voturile valabil exprimate în Dâmbovița.

Liderul organizației, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a mulțumit tuturor pentru votul acordat și îi asigură pe cetățeni că vor fi duse la bun sfârșit toate proiectele ”asumate”.

Mulțumesc tuturor dâmbovițenilor pentru votul de încredere pe care l-au dat candidaților PSD pentru Camera Deputaților și Senatul României. Mulțumesc românilor, pentru că PSD a câștigat alegerile și la nivel național, și 6 decembrie a fost o zi istorică, așa cum am promis. PSD Dâmbovița a încununat un an de victorii și mulțumesc colegilor mei din organizație.
Vrem să ducem la bun sfârșit toate proiectele pe care le-am asumat în fața dâmbovițenilor. Am un gand special pentru locuitorii din Găești, Titu, Dărmănești, Băleni, Odobești, Costești din Vale, Vârfuri, Târgoviște, Moreni, Pucioasa, Fieni. Ne putem lăuda că am reușit prin noi înșine. Dumnezeu să ne de gândul cel bun. Vom rămâne cea mai puternică echipă în următorii 4 ani de zile pentru proiectele din fiecare localitate”, a precizat Corneliu Ștefan.

La rândul său, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, secretar executiv al organizației, a menționat că noua conducere a PSD Dâmbovița, munca în slujba cetățenilor și diferența pe care alegătorii au reușit să o facă între ”oamenii serioși și impostori”, au dus la victoria de astăzi.

”Încheiem un an electoral foarte intens, dar cu bine. Iar drumul a început în ianuarie 2020 când s-a conturat o nouă echipă de conducere la PSD Dâmbovița. Echipă care a reușit să obțină niste victorii concludente. Este o victorie de echipă. Dâmbovițenii au fost mai deștepți decât i-au crezut alții și au reușit să facă diferența între lucruri serioase, oameni serioși și impostori. Iar rezultatul de astăzi este unul care vine să confirme o activitate făcută în slujba cetățenilor.

Le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și îi asigur că ne vom ridica la înălțimea așteptărilor și vom face tot ceea ce depinde de noi. Au făcut cea mai bună alegere. Urez succes colegilor care ne vor reprezenta în Parlamentul României. Nu știu care va fi rezultatul negocierilor pentru formarea noului Guvern, cert este că PSD a câștigat în mod clar alegerile, inclusiv la nivel național și reprezentăm principala forță politică din România.
Au fost alegeri câștigate într-un mediu ostil, cu un guvern ostil, cu reprezentanți ai Guvernului în județul Dâmbovița care au făcut tot ce a depins de ei pentru a împiedica obținerea acestor rezultate”, a spus Cristian Stan.

Citește și:

Titus Corlățean transmite un mesaj către Klaus Iohannis ”președintele tuturor românilor”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share