Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

TOM & JERRY LA TARGOVISTE – Teatrul Tony Bulandra va asteapta de la ora 19.00 in Sala Mare

Tom si Jerry 4

Astazi sunteti invitati la teatru. Cu o descriere care te introduce in atmosfera piesei, Teatrul Tony Bulandra va asteapta de la ora 19.00 in Sala Mare. Dar iata sinteza plina de amuzament si sarcasm, a reprezentatiei de peste cateva ore:

TOM & JERRY 

SINGURA COMEDIE NEAGRĂ MUZICALĂ a Teatrului Tony Bulandra revine pe scenă pentru prima oară în noul an!

E frig, e întuneric în cea mai mare parte a zilei, pașii ne sunt primejduiți de gheața de pe trotuare, așa că tindem să mergem cu mașina. Dar și în mașină trebuie să așteptăm mult și bine până când se dezgheață geamurile. Am putea măcar să ne ocupăm de niște… „business”.

Bine că măcar la radio e muzică bună (The Blues Brothers – „Everybody needs somebody”)…

Păi nu luăm noi niște cocaină, așa, de încălzire? Și dacă tot am venit până aici, hai să ne dăm puțin în spectacol, orice merge – revista făcută sul și avem un număr de aruncarea cuțitului. Punga de gunoi bine temperată, și avem un număr de evadare ca de sub apă. Doar că nu scapă nimeni.Poster

TOM & JERRY este teatru în maniera unui desen animat – orice este posibil, oricine este vulnerabil, se cântă mult și majoritatea personajelor dispar în aproximativ șapte minute.

Cătălin Mareș este Tom; matur, înțelept, calculat, știe când să asculte sau nu, știe când să vorbească sau nu, dar mai ales știe CE să vorbească. Sau nu.

Dan Clucinschi este Jerry; agitat, inventiv, plin de umor, chiar dacă uneori involuntar. Este studios, prietenos, are un zâmbet dezarmant și o seringă de toată frumusețea.

Ioana Farcaș lucrează la emisiunea lui Oprah; directă, afabilă, organizată, un model al femeii de succes. Are însă un punct slab, un secret întunecat. Dacă vi l-am spune, ar trebui să vă venim de hac.

Liviu Cheloiu este Vic; mizantrop, dur, sarcastic, plin de viață și cu o memorie de elefant. Are un talent deosebit în a enerva pe oricine, în afară de Tom. Dar nu în afară de Jerry.

Tom si Jerry 1Sebastian Marina este Carl; mieros, prudent, plin de bun-simț. Vorbește mult, îi plac filmele și plimbările în aer liber. Suferă de sindromul Stendhal – rămâne fără aer când vede câte un film bun.

Radu Câmpean este Tony; calm, inteligent, știe foarte bine să-și gestioneze timpul. Hobby-uri: instrumentele de percuție, dansul step, colecționează pălării.

Ionuț Constantinescu este Regele; iubește intens, trăiește la limită. Viața e ca o pungă de hârtie cu o sticlă înăuntru – niciodată nu știi peste ce o să dai.

Tom si Jerry 2Costin Cambir este cel mai săritor individ din oraș.

Mircea Silaghi joacă golf. Cu bastonul pentru orbi.

Cristi Olaru – n-o să-l auziți venind.

Miruna Vâju – calcă, spală, gătește, persistă! Asistenta personală perfectă.

Momo Sanno știe care e mișcarea.

Mihai Bălăceanu își cunoaște locul pe lume și încearcă să nu stea încalea nimănui.

Tom si Jerry 3

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">