TOP 3 proceduri cosmetice utile 

Procedurile cosmetice oferite de saloane de cosmetică sunt numeroase. Unele dintre ele ți se potrivesc, altele îți par inutile. Este important să realizezi ce proceduri simți că fac o diferență și să le faci constant, măcar pentru o perioadă de timp, pentru a vedea rezultatele. Chiar dacă ai sub 30 de ani, poți recurge la proceduri cosmetice cu efecte de rejuvenare, deoarece ele pot încetini procesul de îmbătrânire al pielii. 

Iată 3 proceduri cosmetice populare

  • Curățarea tenului 

Cu siguranță îți cureți tenul, prin demachiere sau prin unele măști de curățare. Însă o curățare realizată de un specialist la salon este foarte indicată. Este recomandat să faci o curățare a tenului la salon periodic. 

La salon, curățarea este una profundă, deoarece există mai multe etape și dispozitive care pot face acest lucru. Simpla curățare cu demachiant sau chiar cu măști periodice acasă nu este de ajuns. 

Chiar dacă nu ai un ten problematic, cu exces de sebum sau puncte negre și pori dilatați, este bine să faci o curățare la salon a tenului. Acest procedeu poate ajuta toate serurile, cremele sau orice folosești pe ten să intre în profunzimea tenului și astfel să maximizeze efectele pe care trebuie să le ofere tenului tău. 

  • Epilarea definitivă 

Un alt proces foarte popular, epilarea definitivă poate să îți economisească timp și să te ajute să ai o piele mai frumoasă. 

Desigur, cea mai evidentă calitate a acestei proceduri este îndepărtarea părului nedorit din anumite zone ale corpului. Chiar dacă procesul în sine se realizează în mai multe ședințe, efectul este cel scontat. De exemplu, încearcă epilarea definitivă cu laser de pe Abbate.ro, pentru a te bucura de avantajele acestei proceduri. 

O altă parte bună a acestei proceduri este că în urma acesteia, pielea va fi mai fină și nu te vei mai confrunta cu fire crescute pe sub piele. 

Mai mult, nu vei mai agresa pielea cu ceară fierbinte, creme depilatoare sau cu lama, încercând să îndepărtezi părul nedorit. Aceste lucruri pot afecta negativ pielea și o pot sensibiliza. 

  • Masajul 

Chiar dacă pare ceva învechit, masajul este considerat o procedură extraordinară pentru ten și corp. Prin masaj poți stimula circulația sângelui și astfel regenerare țesuturilor. 

Masajul facial este indicat indiferent de vârstă. Cel mai des apelează la această procedură persoanele care au un ten tern, lipsit de elasticitate. Masajul facial poate stimula producția de colagen de la nivelul pielii și astfel încetinirea procesului de îmbătrânire. 

Masajul corporal este de asemenea un procedeu foarte eficient. Pe lângă faptul că este foarte sănătos pentru corp, deoarece pune sângele în mișcare, el poate ajuta la modelarea corpului. 

Dacă te-ai îngrășat sau ai slăbit câteva kilograme, cu siguranță ai observat că pielea din unele părți ale corpului este lipsită de elasticitate, chiar lăsată. Masajul poate ajuta la modelarea și crearea un aspect mai armonios al corpului. 

Așadar, încearcă la salonul de cosmetică proceduri care să îți îndeplinească nevoile. Printre cele mai utile și cu efecte vizibile sunt curățarea tenului, epilarea definitivă și masajul. Ele pot aduce mai multe plusuri pe termen scurt și lung corpului și tenului tău. 

Sursa foto: unsplash.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share