Top 3 proceduri dentare cunoscute și de ce să le alegi

Procedurile stomatologice sunt și vor fi mereu necesare fiecăruia dintre noi. Acestea sunt numeroase și este important să știi de care dintre ele sunt cele mai importante. Dacă vrei să știi de ce să te programezi data viitoare la stomatolog, citește acest articol în continuare. Aici vei afla care sunt 3 proceduri populare și de ce să le alegi!

Iată care sunt acestea

  • Detartraj

Curățarea dinților, cunoscută și sub numele de curățarea detartraj, este un proces de igienă orală care curăță dinții și gingiile. În mod normal, acest procedeu se face la cabinetul unui dentist o dată la șase luni. Aceasta ajută la prevenirea bolilor gingivale, care ar putea duce la pierderea dinților în viitor. 

De asemenea, ajută la îndepărtarea tartrului care s-a depus pe suprafețele dentare și interdentare.  Dacă alegi un astfel de tratament este important să știi că nu este dureros și că este obligatoriu, mai ales dacă îți dorești o sănătate a dinților corespunzătoare. Detartrajul este o procedură non-invazivă și care nu afectează deloc structura dentară, deci nu trebuie să îți faci griji.

  • Albirea dinților

Albirea dinților este o procedură cosmetică populară prin care dinții devin mai strălucitori și mai albi. Dacă ești nemulțumit de culoarea zâmbetului tău, aceasta poate fi alegerea potrivită.

Această procedură se poate face acasă, cu diferite benzi de albire sau chiar soluții speciali. Cu toate acestea, este important să știi că nu vor avea același rezultat că unul realizat de un profesionist. De asemenea, trebuie să știi exact ce ți se potrivește ție și tipului tău de dinți, ceea ce poate fi complicat.

Dacă mergi la un cabinet specializat, nu va trebui să îți faci griji de nimic și vei ieși de acolo cu un zâmbet minunat! Astfel că, optează pentru un ajutor din partea unui specialist din acest domeniu.

  • Implanturi dentare

Dacă în urma unor probleme dentare ai rămas fără dinți, cea mai bună opțiune în acest caz este optarea pentru implanturile dentare. Lipsa dinților poate fi un mare dezavantaj atunci când vrei să mănânci și să consumi anumite alimente. De asemenea, poate avea un impact major asupra stimei de sine, care se poate reduce considerabil.

Această procedură este pe piață de foarte mult timp și are foarte mult succes, fiind soluția optimă în astfel de cazuri. Implanturile dentare pot dura o viață întreagă dacă sunt îngrijite în mod corespunzător, vizitând cel puțin o dată pe an stomatologul pentru controale regulate și vizite de curățare. Dacă ești din București și dorești să  apelezi la un profesionist, poți alege implanturi dentare de la Cisomedical.ro. Te poți programa la o consultație completând un simplu formular!

Este extrem de important să mergi la medicul stomatolog cel puțin o dată pe an pentru a te putea bucura de o dantură sănătoasă.

Așadar, pentru a putea avea zâmebetul mult dorit, poți apela la serviciile de mai sus. Acestea îți pot schimba viața și îți pot oferi un zâmbet mai bun, care va dura mulți ani de acum încolo. Nu ezita să te programezi chiar astăzi la o consultație!

Sursă foto : Unsplash.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share