Top 3 zodii care devin insuportabile după căsătorie

cuplu_ceartaAstrologii spun că nativii unor zodii au tendinţa de a se schimbă radical după ce se căsătoresc. Iată care sunt aceştia.

1. Gemeni

Chiar dacă poate în primele momente vă dă senzaţia că se simte în largul lui cu acest angajament, cu această schimbare, sau că ar fi în al nouălea cer, pe parcurs însă, îşi dă seama că este prins în această relaţie şi nativul din Gemeni tot va încearcă să-şi găsească drumul spre libertate. Tot ce-i trebuie este destul spaţiu încât să nu se simtă prizonier în propria poveste şi multă dragoste. Asta-l va face fericit,liniştit şi împlinit cu alegerea lui.

2. Leu

Indiferent dacă, la începutul relaţiei era mai liniştit şi paşnic, după căsătorie, lucrurile se schimbă. Încearcă să vă arate că el este regele, el este cel care “taie şi spânzură”, asta dacă nu v-a arătat-o încă de când v-aţi cunoscut; orice aţi face, el deţine autoritatea în casă şi el are ultimul cuvânt de spus în toate deciziile. Este o persoană greu de manipulat şi tot ce trebuie să faceţi este să vă obişnuiţi sau doar să vă perfecţionaţi în tot ceea ce vă defineşte pentru a nu-i da motive de pornit discuţii în contradictoriu.

3. Balanţă

Veţi petrece momente de neuitat la începutul căsniciei. Totul va fi lapte şi miere. Chiar dacă nu vă arată mereu, este un romantic incurabil şi tot ce-şi doreşte e să fiţi fericiţi împreună. Cu timpul, însă, veţi observa că îşi va face ochi şi pentru alte femei, poate doar pentru a le studia,analiza sau compara şi nimic mai mult. Tot ce trebuie să faceţi în această situaţie, pentru a menţine relaţia pe drumul cel bun, este să rămâneţi la fel de elegantă şi cochetă ca şi până acum, conform girly.ro

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share