Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Top 4 experiențe la care să iei parte în București și care să te binedispună

Te-ai gândit că ar fi momentul să ieși în oraș, pentru a te distra? O plimbare prin jungla urbană, savurarea unei cafele pe terasa unui local, cu ieșire la un bulevard, participarea la un eveniment live sau privitul apusului de la balconul unei clădiri istorice ar putea fi opțiunile abordabile. Însă, dacă nu ai găsit, încă, locurile speciale în care să îți faci amintiri de neuitat, atunci le vei afla în cele ce urmează.

Iată câteva locuri din Capitală unde ți-ai putea crea amintiri speciale, alături de cei dragi:

  • O ieșire în oraș ar putea reprezenta un mod prin care să îți îmbunătățești dispoziția. Dacă ieșirea este efectuată în prezența oamenilor dragi din viața ta, cu atât mai bine. Există câteva experiențe pe care nu ar trebui să le ratezi, dacă vrei să te distrezi pe cinste. Prima este participarea la un eveniment cu muzică live, care să îți încânte sufletul și care să te relaxeze. Specialiștii recomandă ascultarea muzicii, pentru a relaxa mintea. Dacă ai în plan să te distrezi peste măsură cu prietenii, atunci descoperă acest restaurant din București, Berăria H, care oferă momente artistice live și un meniu bogat în preparate delicioase.
  • O altă variantă pe care ai putea să o abordezi este vizitarea Arcului de Triumf. Acesta poate fi vizitat între orele 14:00 și 21:00, în timpul weekendului. Este deschis vizitatorilor și îți poți crea amintiri frumoase, mai ales la apus. Astfel, te poți „înarma” cu aparatul de fotografiat, alături de câțiva prieteni, și poți merge să vezi panorama deasupra Capitalei. Apoi, luând la pas jungla urbană, te poți opri la o terasă cu vedere către bulevard, unde să servești o cafea.

  • Pe de altă parte, dacă vrei să ai parte de distracție pe cinste și să faci mișcare, ai putea merge la un parc de aventură. De obicei, acestea sunt situate la periferia Capitalei, unde există spații special amenajate pentru astfel de activități. Tiroliana, echitația sau bazinele de înot acoperite cu tobogane pot reprezenta câteva dintre opțiuni. De altfel, mai există și varianta piscinei urbane. Nu este o piscină propriu-zisă, ci una umplută cu mii de bile. Intrarea se face pe bază de bilet și se plătește pe oră.
  • De asemenea, o altă experiență de care te-ai putea bucura este participarea activă la o sesiune de escape room. Conceptul este destul de simplu. Practic, într-una sau mai multe încăperi intră un grup de oameni care trebuie să găsească indicii și să rezolve puzzle-uri. Timpul este limitat, motiv pentru care ideal ar fi ca participanții să fie în număr cât mai mare. De altfel, nici boardgamingul nu trebuie neglijat, mai ales dacă îți plac serile cu povești antrenante și strategii.

Există o mulțime de opțiuni dintre care poți alege. Important este să te distrezi la maximum cu prietenii tăi, să te bucuri de fiecare clipă și să îți faci amintiri. Participarea la un eveniment cu muzică live, plimbările de seară prin parcurile bucureștene, savurarea unei băuturi la o terasă centrală și vizitarea unor obiective istorice ar putea reprezenta câteva idei pentru momentele în care vrei să „evadezi” din cotidian.

Sursă foto: Magneto.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin