Top 7 cadouri pentru femeile din zodia LEU

Se apropie sezonul guvernat de zodia Leu, iar femeile născute în această perioadă merită o atenție deosebită când vine vorba despre cadourile oferite. Cu siguranță cunoști o persoană în această zodie, fie că ți-e cel mai loial prieten sau ruda la care poți apela mereu când ai nevoie.

Pentru aceste femei, este extrem de important să primească un cadou pe placul lor, care să demonstreze cât de mult le iubești și apreciezi. Te-ai gândit deja care este cadoul ideal?

Oficial Media - Top 7 cadouri pentru femeile din zodia LEU
Oficial Media – Top 7 cadouri pentru femeile din zodia LEU

  Dacă ai nevoie de inspirație, iată 5 cadouri perfecte pentru leoaice!

1.   Accesorii strălucitoare

Nimeni nu vrea să iasă în evidență mai mult decât o femeie în zodia Leu, de aceea accesoriile cu pietre strălucitoare sau cu sclipici nu pot lipsi din garderoba lor: bentițe de păr, bijuterii, ceasuri etc.

2.   Genți de firmă

Pentru aceste femei, luxul este la ordinea zilei, iar o geantă rafinată de la o firmă renumită ar încânta orice sărbătorită. Poți opta atât pentru modelele clasice, cât și pentru unele mai extravagante, căci lor le place să experimenteze și să fie unice.

3.   Produse de make-up în culori solare

Femeilor din zodia Leu le stă cel mai bine purtând nuanțe ce duc cu gândul la Soarele care le guvernează. Astfel, o paletă de farduri în nuanțe aurii sau un bronzer sunt variante binevenite și vor fi, mai mult ca sigur, apreciate de către acestea.

 4.  Pantofi de calitate 

Calitatea este esențială în alegerea unui cadou pentru aceste femei, deoarece ele apreciază numai lucrurile fine. Un exemplu bun ar fi adidașii de damă de la ePiele Naturala.  Pantofii, fie ei tip sport sau elegant, trebuie să fie comozi, dar să arate bine, în același timp, pentru a fi pe placul sărbătoritei.

 5.  Parfum puternic

 Nativele din zodia Leu adoră să fie admirate și să întoarcă lumea capul după ele, iar parfumul este unul dintre modurile prin care pot face asta. Surprinde-le cu un parfum cu note lemnoase, de cafea și vanilie, care să le reprezinte caracterul puternic. Câteva exemple notabile sunt Black Opium de la Yves Saint Laurent, Café Rose de la Tom Ford și The Only One de la Dolce&Gabbana.

  1.   Bilete de avion

 Un cadou inedit ar fi un bilet de avion spre o destinație în care sărbătorita nu a mai fost, căci îi plac experiențele noi și este doritoare de a călători cât mai mult. Interesează-te ce zone o atrag și cumpără bilete dus-întors pentru a o impresiona garantat.

 7.  O petrecere surpriză

 O idee extrem de bună este să organizezi o petrecere surpriză de ziua unei femei în zodia Leu, asta o va face să se simtă iubită și importantă. Cheamă-i prietenii și familia, cumpără un tort și pornește muzica pentru ca aceasta să se distreze toată noaptea alături de cei dragi.

 Nu este greu să mulțumești o femeie în zodia Leu, îi este de ajuns să primească afecțiunea și dragostea celor dragi. Totuși, merită să fie răsfățată de ziua ei, iar cadourile trebuie să îi arate că lumea a depus un efort pentru a o face fericită. Variantele de mai sus sunt doar exemple care să te inspire, însă fiecare femeie este diferită și este nevoie să personalizezi orice idee ca sa fie potrivită leoaicei pe care vrei să o sărbătorești.

 

Sursa foto: pexels.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share