Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Te-ai săturat să îți spargi telefonul? Află ce măsuri preventive poți lua pentru a-l face imbatabil!

Toată lumea a trecut măcar o dată prin experiența neplăcută de a-și distruge un telefon chiar când avea mai mare nevoie de el. Repararea unui ecran spart nu numai că este costisitoare, dar necesită și o perioadă lungă de timp în care telefonul trebuie să stea la service. O astfel de situație inconfortabilă poate fi evitată cu măsurile potrivite de precauție. 

Ce să facem pentru ca telefonul să arate și funcționeze ca nou chiar și după ceva timp?

  1.   Cumpărarea accesoriilor potrivite pentru șocurile zilnice
  • Folie de protecție

Primul lucru urmat de achiziționarea unui telefon trebuie să fie luarea unei folii de protecție. Aceasta nu numai că apără telefonul în cazul în care este scăpat direct pe ecran, dar îl protejează și de zgârieturile fine care apar în viața de zi cu zi. Există diverse tipuri de folii, diferența constând în materialul din care sunt fabricate: folia de plastic (aceasta este mai indicată în cazul zgârieturilor, dar nu și la un impact cu solul), de sticlă (deși ușor de aplicat, nu oferă siguranță în cazul unui șoc, existând șanse mari să se rupă) și folia de tip TPU (deși mai costisitoare, oferă o rezistență mare și îndelungată, chiar și în cazul unui impact puternic).

  •  Husă cu rezistență mare

Un alt accesoriu esențial pentru protecția telefonului este husa care oferă protecție ridicată. Și aceasta poate avea forme și culori variate, însă nu toate tipurile sunt și eficiente în ceea ce privește siguranța. De cele mai multe ori, husele funcționale nu sunt alese din motive estetice. Totuși, există variante care pe lângă că își servesc scopul de protecție, arată rafinat și elegant (de exemplu, husele pentru iPhone 13 Pro Max). Brandul Kase Mobile ia în considerare nevoile clienților, având o varietate largă de modele de unde poți alege. 

  1.   Cumpărarea accesoriilor specifice activităților personale
  •  Rezistență la apă 

Dacă ești pasionat de fotografie și nu te poți abține să iei telefonul la piscină sau la mare, ai nevoie de un telefon rezistent la apă și de huse subacvatice. Deși chiar și picăturile de ploaie îți pot afecta telefonul, o astfel de husă îți permite să intri la adâncime în apă pentru a captura momentul printr-o fotografie sau chiar printr-un videoclip.

  •  Rezistență la sporturi extreme

Pentru pasionații de urcat pe munte sau de alte sporturi care pot pune în pericol și propria persoană, și telefonul, este indicat să cumperi câteva accesorii antiaderente, preventive șocului mecanic. Acestea pot avea și o baterie externă integrată, prelungind funcționalitatea telefonului.

Telefonul este cu siguranță un obiect important în viața fiecărui om, iar alegerea accesoriilor sale trebuie făcută cu aceeași grijă și documentare precum alegerea telefonului însuși.  Întreținerea sa necesită o atenție specială pentru a fi scutiți de eventuale neplăceri ce puteau fi ușor evitate cu acțiunea preventivă potrivită. Cu măsurile menționate, acesta va fi protejat împotriva oricărui pericol, permițându-ți să te bucuri de el pe o perioadă mai lungă. Fie că ai nevoie de un telefon elegant sau de unul rezistent la orice impact, găsești ceva compatibil cu personalitatea ta și cu stilul tău de viață. 

 

Sursa foto: pexels.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share