Tot ce trebuie să știi pentru a deveni un bun dezvoltator de imobiliare 

Dezvoltatorii imobiliari sunt antreprenori care găsesc și cumpără terenuri și finanțează oferte imobiliare care dezvoltă terenul și orice proiecte rezultate (mall-uri comerciale, dezvoltări de locuințe etc.) pe acel teren. Ei creează și controlează dezvoltările imobiliare de la început până la sfârșit, asumându-și cele mai mari riscuri, dar culegând cele mai mari recompense. De asemenea, cumpără proprietăți imobiliare și fac îmbunătățiri la clădirile existente. Puteți obține profituri foarte însemnate sau puteți suferi pierderi zdrobitoare.

Oficial Media - Tot ce trebuie să știi pentru a deveni un bun dezvoltator de imobiliare 
Oficial Media – Tot ce trebuie să știi pentru a deveni un bun dezvoltator de imobiliare 

Sfaturi pentru a-ți forma cariera

  1. Dacă ai cumpărat și vândut  o casă sau o proprietate comercială și ai făcut niște bani prima dată când ai ieșit pe piață sunt șanse să ai noroc. Primul pas către succesul constant în dezvoltarea imobiliară este să obțineți o educație adecvată. O diplomă în drept, finanțe, managementul construcțiilor sau dezvoltarea urbană este un loc bun pentru a începe, dacă poți. Dacă școala nu este prima ta alegere, lucrează pentru cineva din afaceri imobiliare sau obține licența de agent imobiliar în timp ce îți construiești scorul de credit și cunoștințele de bază ale industriei.
  2. Obțineți materiale numai de calitate pentru a păstra rezistența imobilului și pentru a evita reparațiile costisitoare care apar în timp datorită limitării la un buget cât mai mic. Spre exemplu, pentru transportul gazelor și fluidelor non-agresive puteți folosi țeava zincată pentru instalații, iar firme precum Nicometaltub.ro oferă informații amănunțite pentru a face alegerea potrivită pentru proiectul dvs.
  3. Găsiți mai întâi de toate o locație bună pentru ceea ce intenționați să dezvoltați, într-o zonă ușor accesat și de obținut autorizații. Puteți afla cele mai bune opțiuni prin utilizarea unui avocat imobiliar cu experiență, care cunoaște peisajul juridic al comunității în care intenționați să vă investiți. Renovarea sau distrugerea unei proprietăți, dar păstrarea tipului de utilizare sau similară pe aceeași clădire elimină permisiunea, economisește timp și limitează costurile și cheltuielile. Fă-ți timp și pentru a face un studiu de fezabilitate bun.
  4. Înainte de a dedica timp și bani unui proiect, aflați dacă este un proiect care merită urmat și nu vă fie teamă să spuneți nu. Deciziile bazate pe entuziasmul dumneavoastră pentru proiect vă pot proteja adesea instinctul grăbit. Intuiția este uneori utilă, dar dezvoltarea imobiliară de succes necesită cercetare. Cercetarea dumneavoastră preliminară ar trebui să includă potențiale provocări juridice, economice, financiare și tehnologice.
  5. Vei face asta iar și iar dacă ai succes. Așadar, vei avea acorduri solide cu partenerii dvs., astfel încât toată lumea să înțeleagă aranjamentul și să fie ușor de repetat procesul, de aceea scrie totul într-o agendă pentru a avea toate informațiile pe viitor. Este esențial ca toți membrii echipei dumneavoastră să fie familiarizați cu procesul lor și cu al dumneavoastră și să știți la ce să vă așteptați.

Învață să fii conștient de piață și să nu iei mai mult decât îți este plapuma. Una dintre cele mai mari lecții pe care le veți în dezvoltarea imobiliară este că dobânda la împrumuturi poate afecta profiturile rapid, deci fă-ți bilanțul de profit-pierderi cât mai bine pentru a anticipa totul.

Sursă foto: unspalsh.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share