02/12/2020

TRAIESTE VIATA PENTRU CARE AI FOST CREAT

Nicoleta
Dr. Nicoleta Svarlefus

1. Trezirea/Conștientizarea (cunoaşterea sinelui real, constient; distincţia dintre sinele real şi cel fals; recunoaşterea măştilor şi programelor de supravieţuire; identificarea cauzelor care stau la baza suferinţei de fundal şi închiderii inimii)

2. Transformarea/Vindecarea (paşi şi instrumente pentru vindecarea, acceptarea şi transformarea poveştilor generatoare de durere şi suferinţă)

3. Creaţia conştientă/ Manifestarea sinelui autentic (viaţa dincolo de poveşti, alegeri conştiente, accesarea potenţialului, manifestarea darurilor şi a mareţiei).

Nu promit că în urma acestui curs îţi vei schimba dramatic viaţa, pentru că asta depinde, în cea mai mare parte, de tine. Însă mărturiile celor mai mulţi oameni care au trăit această experienţă (online sau live) arată că poate produce rezultate absolut minunate : bucurie de viaţă, încredere în sine, echilibru interior, pace interioară, putere, armonizarea relaţiilor, claritate, etc. Cu alte cuvinte, creează un spaţiu extraordinar, în care te poţi manifesta cu putere şi adevăr. Tu alegi apoi, însă, cum hrăneşti acest spaţiu, cât de des te întorci acolo şi cât de hotarât eşti să evoluezi permanent. Oricum, dacă parcurgi lecţiile cu responsabilitate şi prezenţă, dacă practici şi eşti consecvent, transformarea este aproape inevitabilă. Mai mult, transformarea începe încă din momentul manifestării intenţiei de participare.

Iata cateva impartasiri primite de la oameni care au ales sa traiasca aceasta experienta:

“Am urmat cursul “Traieste viata pentru care ai fost creat”. Pentru mine, momentul intalnirii cu Nico a reprezentat inceputul unei cu totul alte etape a vietii mele, inceputul unei constientizari a cine sunt, inceputul iesirii, cu pasi prudenti, dintr-o lume a umbrelor parca, in care traisem o atat de indelungata perioada de timp. Care ar fi reprezentarea unei astfel de lumi a umbrelor in care ajunsesem sa ma afund mai mult si mai mult? Era o lume a mea pe care o cedasem si continuam sa o cedez zi dupa zi temerilor, neincrederii si mai ales fricilor de tot felul.. Sigur ca simteam ca nu era bine incotro ma indreptam, insa mintea mea cauta foarte asiduu “vinovatii” in exteriorul ei si de cele mai multe ori reusea sa ii si gaseasca… momente in care, fara sa imi dau seama, ma mai departam cate un pas de mine, de inima mea si de propria-mi viata.. In linii foarte generale, acesta a fost momentul in care Dumnezeu mi-a intins o mana calda si o inima mare, in persoana Nicoletei, si am pornit impreuna cu ea in prima calatorie adevarata in sufletul meu. O calatorie a vindecarii unor rani foarte vechi si foarte dureroase, prin iertare, prin iubire, o calatorie in inima mea in urma careia am inceput sa privesc absolut totul cu alti ochi. De fapt, pot sa spun ca am inceput sa privesc cu inima, iar miracolele din viata mea nu au incetat sa apara si le vad aparand zi dupa zi- asemeni unui copil care a inceput sa mearga de curand- cu momente de recaderi in frica. A fost o calatorie divina pentru care ii voi purta in suflet o profunda recunostinta Nicoletei si o bucurie pana la cer si inapoi de a o fi intalnit! Sunt foarte fericita ca te-am intalnit si iti multumesc din toata inima, draga mea, Nico! ” (Monica S.)

“Am invatat sa am rabdare, poate in primul rand, si in fiecare zi invat sa am rabdare. Daca la inceput era greu, aproape de neconceput, usor, usor, m-am imprietenit cu rabdarea si acum pot spune ca face parte din viata mea. Nu mai am sindromul “pocnit din degete si se imtampla”. Am invatat sa accept ce mi se intampla, sa vad totul ca pe o lectie de viata, in care diversele personaje au venit in viata mea, pentru ca in primul rand eu le-am atras, apoi pentru ca aveau ceva sa-mi spuna despre mine. Si aici mi-a fost foarte greu, sa accept ca o persoana , care credeam ca mi-a facut rau, imi transmite de fapt ceva despre mine… Am invatat ca totul este legat de perceptie, de felul in care te postezi in fata unui eveniment. Am invatat puterea cuvantului, cat de usor poti rani cu cuvintele, la fel de usor poti bucura cu ele. Si am mai invatat ca lasand ego-ul la butoane, nu mi-am prea facut un serviciu. Am invatat sa spun te iubesc de fiecare data cand o simt. Am invatat sa fiu acum si aici cat mai des, si sa ma bucur de ce descopar. Am invatat sa ma observ pe mine, dar si pe cei din jurul meu, fara sa mai simt nevoia sa ii judec, sa-i critic. Am invatat sa ascult, sa ma bucur de ciripitul pasarelelor. Mai am inca multe de invatat, dar mai ales am invatat ca in fiecare zi am de invatat aceste lucruri si in fiecare zi sa imi amintesc de toate acestea… Am invatat sa traiesc zi de zi, si nu pentru maine si nu in ieri. Nici unul din toate aceste lucruri nu a fost usor, si totusi odata asimilate parca vin de la sine :)Asteptam cu bucurie momentul fiecarei noi lectii. Si tot cu bucurie le parcurgeam imediat si apoi inca o data si inca o data… cel mai greu de inteles a fost lectia iertarii si mai ales afirmatia “Dumnezeu este iubirea in care iert” , pana intr-o zi cand m-am trezit si mi s-a parut cel mai frumos lucru spus…Iti multumesc pentru lucrurile minunate pe care mi le-ai impartasit in cele zece lectii. Iti multumesc pentru ca te-am cunoscut. (Cristina P)

 Toate informatiile de care aveti nevoie le veti gasi la sursa: http://www.astrocafe.ro/consultanta_online.php?selectedcat=32

Distribuie acest articol Oficial Media
Share