Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

A PATRA ELIBERARE DUPA DANCUS

Stefan Doru Dancus - IMExploatarea omului de către om se desfășoară astăzi pe temeiuri legale. De la pupitrul de comandă al tuturor țărilor lumii, diavolul împarte indicații și ordonă punerea în practică a sute de masacre.

Un nou Irod, mult mai greu de controlat, ucide tot ce i se pare diferit de configurația planetară pe care a impus-o, în speranța că Mântuitorul se va afla printre cadavrele câmpurilor de luptă. Împotriva Lui s-au dezlănțuit și popii, și oamenii de știință, și politicienii, și oamenii de rând, și judecătorii, și condamnații; în sprijinul acestora au sărit toți filosofii și sociologii din lume, elaborând alte și alte metode de-a opri A Doua Venire. Li s-a permis oamenilor exprimarea legală a celor mai obscene și nerușinate libertăți iar aceștia, turmă imbecilă, s-au aruncat cu mic, cu mare, în mocirla descompunerii.
Cei care mai veghează sunt puțini și urmăriți de zeci de instituții create pentru a-i îndepărta de mulțime, sunt considerați periculoși și chiar sunt periculoși. Diavolul a învățat pe propria piele ce efect poate avea un apostol pentru oamenii sătui de haos, pentru „căldiceii” gata să se abandoneze oricând în brațele primului șarlatan.

Mii de profeți mincinoși cu diplome și înalte distincții sunt primiți cu onoruri și fast în mari orașe și țări, trimiși sau chemați pentru a propovădui lumii bunăstări de care aceasta n-are nevoie. Sute de științe care mai de care mai fără rost se revarsă pe toate canelele mass media obligând subliminal omenirea să accepte tot ce înțelepciunea biblică interzice: articolele unei noi constituții mondiale care intră, fragmentată, în conștiința omului. Îndobitocit de falsele libertăți acordate, acesta nu mai este capabil să observe întregul, să sesizeze înspăimântătoarele urmări ale acestui puzzle strecurat magistral în viața lui de zi cu zi. E adevărat, dracul este un expert. I-au trebuit două milenii numai pentru teste iar acum crede că a descoperit formula prin care îl poate controla definitiv pe om. Din fericire pentru noi, dracul este analfabet, deci nu cunoaște viitorul. Noi, alfabetizații, ignorăm finalul Bibliei unde ni se descrie cu lux de amănunte victoria lui Dumnezeu. Mai e timp pentru dezertarea din armata necuratului. Puțin, într-adevăr, dar asta e tot ce mai aveam la dispoziție.

Am toate motivele să cred că diavolul a ocupat fotoliile marilor instituții ce direcționează mersul lumii. Numai el poate fi atât de pervers și inuman încât să împingă opera divină spre moartea veșnică.
Ai dreptate, vor spune, șireți, savanții și exponenții marilor centre de cercetare, dar cum putem lupta noi cu diavolul, care este mai presus de puterile noastre? Dacă tu le știi atât de bine pe toate, învață-ne cum să luptăm cu el, condu-ne tu spre victorie!
Am mai spus: diavolul este analfabet, el nu poate citi Biblia, el nu știe ce este un învins, el își urmărește conștiincios planul de acaparare a omenirii. Cu atât mai tragic pentru noi este faptul că putem citi Cartea și știm ce va urma dar alegem deliberat calea simplă a mântuirii prin averi materiale, de parcă Raiul poate fi cumpărat cu un sac de arginți!

“Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți!”, aceasta este una dintre cele mai teribile arme cu care diavolul poate fi învins în orice clipă, o armă de care fuge înspăimântat, neînțelegând de unde a făcut omul rost de această neasteptată mașină de război.

STEFAN DORU DANCUS

Distribuie acest articol Oficial Media
Share