Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru un proiect de hotărâre

Conform Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, Consiliul Județean Timiș a deschis, în data de 13.10.2023, procedura aferentă dezbaterii „Proiectul de hotărâre privind ajustarea tarifelor aferente Contractului nr. 9468/24.07.2014 de delegare prin concesiune a unor activități componente ale serviciului public de salubrizare încheiat între Județul Timiș prin Cosiliul Județean Timiș și Societatea POLARIS M HOLDING S.R.L.”.

Acesta se referă la necesitatea ajustării tarifelor aferente Contractului nr. 9.468/24.07.2014 de delegare de gestiune prin concesiune, a următoarelor activități ale serviciului public de salubrizare din județul Timiș: operarea Stației de transfer Timișoara și a Centrelor de colectare de la Jimbolia, Deta și Făget de pe raza județului Timiș; transportul deșeurilor de la Stația de transfer/Centrele de colectare la depozitul de Deșeuri nepericuloase Ghizela.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la pagina https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/PHCJT-ajustare-tarife-Contract-Polaris-M-Holding-SRL.pdf.

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare pentru inițiativa supusă procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 23.10.2023, ca mesaj în format electronic către adresa de email: cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public propunerea, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 23.10.2023.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin