Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

”O Făclie de …Toamnă!

Joi 19 octombrie a.c. la ora 17.30 la Centrul Cultural ”Mihai Eminescu” din București (Strada J.L.Calderon, nr.39, sector 2) va reîncepe Serata EMINESCU JURNALISTUL

Este o manifestare cultural-artistică realizată de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România ce a avut un profund ecou în rândul spectatorilor în anii precedenți.

Programul conține o interesantă disertație ”Eminescu și Caragiale- Relația celor doi titani” susținută de prof.univ.dr. Nicolae Vasile și un spectacol de divertisment în spirit caragialesc:”O Făclie de …Toamnă!” cu actorii trupei Teatrului NostruM- UZPR: Mariana Anghel, Daniela Bădescu, Carmen Bobocescu, Marilena Caraghiaur, Viorica Chiorpec, Marius Herșcu, Marius Ionescu, Ion Lorinczi și Daniel Neguț.

La pian:Corina Vlad-Diaconescu. Cuvântul de începere va fi rostit de Sorin Stanciu, președintele UZPR.
Invitata de onoare este îndrăgita actrița Valentina Visarion, ale cărei spectacole produse de însăși compania ei teatrală Syarela Arts sunt găzduite și jucate cu mare succes pe scena Teatrului Național Bucureștean.

Coordonator teatru: Rodica Subțirelu. Director artistic: Claudia Motea.

Vă așteptăm să petrecem un moment memorabil în slujba artei și culturii, cinstind cu onoare și respect memoria marelui nostru poet național, Mihai Eminescu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin