Transparență decizională.

A fost publicat proiectul de hotărâre referitor la aprobarea structurii organizatorice și a Statului de funcții ale aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș

Consiliul Județean Timiș a lansat, luni, 05.12.2022, în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, proiectul de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice și a Statului de funcții ale aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș.
Conform documentației, în urma analizelor efectuate cu privire la activitățile desfășurate de către direcțiile, serviciile, birourile şi compartimentele din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiş, s-a constatat necesitatea reorganizării, având ca obiectiv redimensionarea corectă și concretă a atribuțiilor fiecărei entități funcționale, atribuții repartizate pe un număr corespunzător de posturi cu nivel de complexitate și responsabilitate optimizat.
Totodată, luând în considerare lansarea, în următorul an, a mai multor apeluri de depunere de cereri în cadrul programelor de finanțare, precum și contractarea și implementarea a noi proiecte, se impune o atenție deosebită asupra structurii de personal. De asemenea, se are în vedere și perspectiva anului 2023, când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii.
Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa:
https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Organigrama-aparat-CJT-decembrie-2022.pdf

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share