Transport internațional de obiecte de valoare

Transportul internațional pentru obiectele de valoare necesită servicii autorizate, profesionale, alături de o maximă discreție. O firmă ce oferă astfel de servicii are grijă să pregătească toate obiectele valoroase, ambalându-le corespunzător, asigurând în același timp și documentele necesare transportului internațional, astfel încât bunurile să ajungă la destinație pe cale legală și în condiții de maximă siguranță.

Transport internațional de obiecte de valoare

Livrare obiecte de mare valoare

Pentru a transporta obiectele de valoare în afara granițelor țării, în condiții discrete, care să nu atragă atenția, dar care să asigure în același timp o maximă siguranță a obiectelor transportate, este necesară apelarea unei companii specializate în acest tip de transport.

O companie de transport internațional asigură servicii complete, astfel încât obiectele transportate să îndeplinească toate reglementările vamale de export sau import, după caz. Costurile pentru un transport internațional diferă de la caz la caz, ținându-se cont de obiectele transportate, volumul lor, precum și ruta și distanța până la destinație.

Transportul obiectelor scumpe, fragile, valoroase, implică o atenție deosebită asupra livrării pe plan național sau internațional, însă o companie autorizată pentru transport internațional de artă va asigura transportarea obiectelor de artă, a obiectelor personale prețioase, dar și orice alte obiecte de colecție, în condiții depline de siguranță, prin intermediul unor servicii profesionale, sigure și discrete.

Soluții sigure de ambalare a obiectelor

Unul dintre avantajele majore oferite de o companie de transport internațional, este ambalarea bunurilor, astfel încât în timpul transportului, acestea să beneficieze de cele mai bune condiții și să ajungă la destinație fără defecte sau zgârieturi, apărute de regulă în timpul livrării.

Serviciul de împachetare obiecte de arta este realizat în condiții tehnice optime, fiecare obiect fiind etichetat și ambalat corespunzător, conținând totodată și instrucțiuni de manipulare și dezambalare specifice, astfel încât să nu fie periclitată calitatea bunului.

Servicii de depozitare pentru obiectele valoroase

O companie specializată în transportul național și internațional de obiecte de valoare, poate oferii și servicii pentru depozitarea obiectelor valoroase. Un astfel de depozit trebuie să asigure condițiile propice de conservare muzeală, prin crearea unui climat adecvat, controlat digital, precum și folosirea unui sistem de securitate de standard bancar, pentru supravegherea bunurilor.

Pentru a preveni deteriorea obiectelor valoroase depozitate, este necesară controlarea condițiilor existente, prin reglarea luminii, a umidității și temperaturii din interior, astfel încât să îndeplinească normele muzeale în vigoare. Obiectele sunt depozitate în spații protejate împotriva depunerilor de praf, în zone ferite de lumina naturală. Variațiile climatice și umiditatea sunt reglate și supravegheate digital, astfel încât operele de artă să nu aibă de suferit din cauza fluctuațiilor de temperatură sau umiditate.

Sistemele de securitate folosite pentru monitorizarea bunurilor funcționează 24 de ore din 24 și constau din camere video digitale, alături de senzori de mișcare, fiind legate împreună la un centru de securitate.

Deși în România există mai multe astfel de firme specializate pentru transportul obiectelor de valoare, ArtSafe este singurul depozit profesional și autorizat de artă și obiecte de colecție din țară. Cu o experiență de peste 10 ani în management-ul logistic din domeniul cultural, ArtSafe reușește să asigure servicii de transport intern și internațional, depozitare securizată și ambalarea corespunzătoare a oricărui tip de opere de artă, indiferent că se dorește depozitarea și transportarea, bijuteriilor, tablourilor, statuilor, obiectelor de mobilier de colecție și de mare valoare.

Indiferent de bunurile transportate, o companie de transport internațional are capacitatea de a livra la timp, intacte și în condiții maxime de siguranță, toate obiectele de valoare, asigurând în același timp servicii de manipulare și ambalare corespunzătoare pentru toate piesele de valoare, obiectelor prețioase și fragile.

Se garantează un transport personalizat, în funcție de nevoile fiecăruia, sigur și securizat, de la punctul de colectare, până la destinația de livrare, firma ocupându-se inclusiv de certificatul de export temporar sau permanent, dar și de toate formalitățile vamale obligatorii.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share