Tu cati prieteni ai?

 

prietenie1

V-ati gandit vreodata cum ar fi viata fara prieteni? Fiecare dintre noi are cel putin o persoana apropiata, pe care se poate baza atunci cand doreste sa isi impartaseasca momentele vesele, pe cele triste, atunci cand simte nevoia sa comunice cu cineva drag. Data de 30 iulie este cea mai potrivita sa le spunem prietenilor cat de mult ii iubim si cat de importanti sunt pentru noi, intrucat este sarbatorita Ziua Internationala a Prieteniei.

 

Pentru prima data Ziua Prieteniei a fost sarbatorita in anul 1935, cand congresul SUA a dedicat o zi in onoarea prietenilor, iar din anul 2011 data de 30 iulie a fost proclamata Ziua Internationala a Prieteniei, ce are ca scop apropierea dintre oameni, tari si culturi.

Prietenia nu reprezinta doar o relatie de schimb, in care oferi si primesti, ci este ceva mult mai profund ce implica incredere si iubire, sentimente conturate de abilitatea de a-i tine pe cei dragi alaturi si de a fi mereu langa ei, atat la bine, cat si la rau. Prietenia se poate lega intr-o clipa sau in cativa ani, insa atunci cand este sincera lasa amprente in suflet pe viata.

prietenie2

 

Relatiile de prietenie sunt diferite. Acestea se pot lega intre persoane de acelasi sex, persoane de sex opus, intre colegii de clasa sau de serviciu, intre parinti si copii, insa trebuie sarbatorite si respectate asa cum merita.

Asadar, data de 30 iulie este ocazia perfecta sa le spunem prietenilor cat de importanti sunt pentru noi si chiar sa celebram aceste relatii prin diferite activitati specifice. La multi ani tuturor prietenilor!

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share