Tun de 6 milioane de euro pe cauciuc umflat. DNA anchetează departamentul condus de Arafat

Un alt dosar instrumentat de DNA și care îl are în vizor pe șeful departamentului, nimeni altul decât Raed Arafat. Direcția Anticorupție cercetează un contract de achiziționare a camerelor conflabile care nu au fost foloite niciodată. Tun de 6 milioane de euro pe cauciuc umflat.

Tun de 6 milioane de euro pe cauciuc umflat

 

Ce este strigător la cer este faptul că s-au cumpărat bucăți de cauciuc umflat, la 72.000 euro bucata. Ca să facem o glumă tragică, medaliatul de onoare ar fi dat pe o minge 10.000 de euro. Totuși, cât poate suporta poporul acesta să accepte să fie furat pe față prin achiziții inventate care niciodată nu au folosit la nimic, așa cum a fost cazul izoletelor.

Și ca să se pună la adăpost bosul, trebuie menționat că nicun document nu a fost semnat de Raed Arafat ci de generalul de brigadă Dan-Paul Iamandi, de Codrin Mardare, administratorul firmei NanoSystems,  și de alte patru persoane din IGSU. Numai că legea e lege și șeful va răspunde și el, dacă nu cumva între timp îl mai premiază vreun președinte ca să bage pumnul în gură procurorilor.

Tun de 6 milioane de euro pe cauciuc umflat

În valoare totală de 6 milioane de euro, achiziția a fost făcută, chiar în prima zi de stare de urgență, pe 16 martie 2020, de către DSU, departamentul condus de Raed Arafat, dar prin semnătura generalului Dan-Paul Iamandi, șeful IGSU. DNA cercetează contractul, susțin surse din IGSU pentru Libertatea.

Scriam într-un articol că este ”cât se poate de curios, dacă nu chiar controversat, în condițiile în care judecătorii au respins, in luna mai 2022, cererea Direcției Naționale Anticorupție de a redeschide o anchetă mai veche, de mai bine de zece ani, despre achiziţia de ambulanţe pentru SMURD. Mai nou, timp de doi ani, Raed Arafat s-a ocupat de afacerea imbolnăvirilor cu tot ce înseamnă aceasta: izolete inutile și nefolosite niciodată, costume de ”astronauți” și alte accesorii inventate -în număr de miliarde- care au adus profituri uriașe băieților deștepți, producători și comercianți de astfel de echipamente, produse și servicii.” Articolul poate fi citit integral aici:

Arafat medaliat pentru tot ce-a cumpărat!

Firma NanoSystems, cea care a vândut camerele de izolare către IGSU, via ONAC, are doar doi angajați și e înregistrată în satul ilfovean Vârteju. În datele financiare pe anul 2021 a declarat un profit de 2.976 de euro. Circa 0,15% din profitul declarat pe 2020, 1,9 milioane de euro. Și cifra de afaceri – 5,5 milioane de euro în 2020 – a scăzut la 500.000 de euro în 2021, scrie libertatea.ro.

Afectați de viruși ninja cu teleportare

Milioane făcute de băieții deștepți într-o ”pandemie” terminată brusc, de parcă virusul se suise pe nava lui extraterestră și dispăruse pe Marte. În doar 5 minute cât a anunțat președintele. Dacă nu anunța Iohannis eram pe ecranele tv-urilor în cifre mari și colorate, ati-urie erau pline și noi inmormântati în saci izolați. Noroc cu președintele că l-a aranjat pe virus.

După așa tragicomedie te întrebi dacă ăsta a fost un plan bine pus la punct la nivel mondial, sau suntem descreierați și idioți, afectați de viruși ninja cu teleportare. Un lucru știm sigur, acela că nu vom ști niciodată.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share