Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Arafat medaliat, o acțiune cel puțin curioasă

Pe 30 noiembrie 2022, Raed Arafat a primit un premiu ciudat din partea președintelui Klaus Iohannis. Șefulului DSU i-a fost înmânată distincția „Steaua României”, în gradul de „Cavaler”. Oamenii au aflat despre acest lucru chiar de la Arafat, care a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu insigna, dar și cu diploma, alături de un mesaj. 

Este cât se poate de curios, dacă nu chiar controversat, în condițiile în care judecătorii au respins, in luna mai 2022, cererea Direcției Naționale Anticorupție de a redeschide o anchetă mai veche, de mai bine de zece ani, despre achiziţia de ambulanţe pentru SMURD. Mai nou, timp de doi ani, Raed Arafat s-a ocupat de afacerea imbolnăvirilor cu tot ce înseamnă aceasta: izolete inutile și nefolosite niciodată, costume de ”astronauți” și alte accesorii inventate -în număr de miliarde- care au adus profituri uriașe băieților deștepți, producători și comercianți de astfel de echipamente, produse și servicii.

Alin Nica, un român adevărat! Îi acuză pe Raed Arafat și pe Vlad Voiculescu de abuz împotriva populației

Arafat ”stat în stat” are 34.000 angajați la ISU, mai mulți decât armata Ungariei

Raed Arafat este cercetat PENAL de DNA pentru ABUZ! Prejudiciu de peste 3,5 milioane de euro

BOMBĂ! Raed Arafat – Radu Tudor, o combinație toxică, scrie SRS

Nu spunem că este ilegal să faci afaceri cu teste și vaccinuri, nici să salvezi vieți, dar ne punem întrebarea: a existat oare amploarea acestui dezastru sau a fost doar o manipulare mediatică la nivel planetar?

Arafat medaliat

Ei, dar iată că a venit miracolul de la Cotroceni și a băgat pumnul în gură procurorilor și judecătorilor. Ancheta procurorilor anticorupţie, clasată încă din 2018, era legată de posibile acuzaţii de abuz în serviciu, după ce ministerul Sănătăţii ar fi ajuns să plătească în plus, şi poate nejustificat, sute de ambulanţe SMURD. Afacerea era coordonată atunci de actualul şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, același erou din prima linie, Arafat – medaliat.

Pe profilul său de Facebook, Raed Arafat le-a spus celor care îl urmăresc totul despre distincția pe care a primit-o din partea președintelui României. Alături de mesajul pe care l-a transmis, Arafat a mai făcut publică și o imagine cu diploma și insigna, ambele primite de la Klaus Iohannis.

„Am fost extrem de onorat și emoționat să primesc astăzi decorația Steaua României, în grad de Cavaler, o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelența Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis. Pentru mine, această decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional.

Totodată, vreau să adresez mulțumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a propus pentru această prestigioasă decorație!”, a scris Raed Arafat, pe contul său de Facebook.

Fost secretar de stat cheamă politicul să ne arate că nu este înșelătorie: Unde sunt Arafat și Tătaru, să se vaccineze primii? Unde sunt Orban și Johannis să ne arate că au încredere în vaccin?

Raed Arafat și Nelu Tătaru, în atenția DNA. Acuzații de abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals în perioada pandemiei

Arafat carantinează tot ce prinde! Pentru sănătatea morală a oamenilor, șeful DSU a pierdut iar în instanță

Dr. Monica Pop: Raed Arafat anunţă prin televiziuni „lucruri care nu sunt conforme cu realitatea”

Arafat medaliat
Distribuie acest articol Oficial Media
Share