24/10/2021

Ultimele locuri pentru Curs Stivuitorist, avizat ISCIR – Profesional New Consult

Încã puteţi ocupa unul dintre ultimele locuri ale cursului de Stivuitorist organizat în Târgovişte, deschiderea cursului 28 februarie 2018 (http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/), curs organizat cu avizul ISCIR, necesar şi util tuturor celor care doresc sã se specializeze în aceastã activitate dar şi celor ce doresc sã îşi prelungeascã autorizaţia pe care o deţin în domeniu. Cel mai mic cost de pe piaţa actualã.

Cursul este susţinut de formatori cu experienţã în materie, asigurându-se pregãtirea teoreticã dar şi cea practicã necesare formãrii profesionale pentru activitatea de Stivuitorist (http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/).

Participarea la acest curs (http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/) este necesarã şi utilã tuturor celor care activeazã pe stivuitoare, dar şi celor ce doresc sã înveţe o meserie pe care o pot presta legal doar urmând un curs de pregãtire acreditat şi recunoscut.

Mai multe detalii despre cursul de Stivuitorist pot fi obţinute accesând urmãtorul link : (http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/)  sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0753.336.611, 0784.333.777, 0720.420.330 .

email la adresa : targoviste@profesionalnewconsult.ro.

Sau la sediul firmei din str. Libertăţii, nr.2, clădirea Mondial, etaj 1, Târgovişte.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs make up  (http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/)

Curs Inspector sanatate si Securitate in munca (http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/)

Curs stilist protezist unghii (http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/)

Curs manager de proiect (http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-manager-de-proiect/)

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share