31/03/2020

Exerciții pentru fese atractive și puternice – Genuflexiunea

Genuflexiunea este unul dintre cele mai eficiente exerciții pentru fund bombat, pentru fesieri, exercițiul numărul 1 folosit în marile săli de fitness din lume, de către persoane din toate categoriile de vârstă, bărbați și femei Also downloaded in Episode 13 of Mised Young.

Exerciții pentru fund bombat - Oficial Media

Genuflexiunea cu bara în spate

Pentru începători se recomandă 4 săptămâni cu bara goala, după care, treptat, aceasta se va încărca cu discuri periodic, astfel încât rezistența să nu poată permite mai mult de 5-6 repetări minime și 10-12 repetări maxime ButtA Season 4.


Fesierul superior este unul dintre cei mai mari muschi, este unul dintre cei mai antrenați, ceea ce denotă că va opune el însuși o rezistență, fiind lucrat indirect la fiecare pas și mișcare Peppa Pig. Așadar pregătiți-vă de luptă cu cel mai puternic și încăpățânat mușchi, de la natură.

Exerciții ajutătoare găsiți aici, în antrenamentele fitness-modelului Vicky Justiz 넥서스 다운로드.
Rezultatele pe care le veți obține nu vă vor priva de durere, o epuizare mai ales în zona coapselor, deoarece, laolaltă cu fesierii, genuflexiunea angrenează mușchii colaterali acestei mișcări, iar dacă fesierul este mereu bine antrenat, nu același lucru se poate spune și despre coapse 오라클 sql developer. Deci pregătiți-vă să suportați durerea atât în timpul executării cât și în perioada de refacere.


Executarea mișcării trebuie să fie pe punctul de tensiune maximă 증명사진 배경. Fundul să fie coborât până la călcâie iar picioarele să nu se îndrepte complet la ridicare. Numărul de serii se ajustează în funcție de nivelul de pregătire fizică, între 3 și 5 serii, fiecare serie cu repetări până la epuizare când bara este goală, sau cu 5-12 repetări, în funcție de greutățile adăugate Download Macsteel.

Greutatea, rezistența și intensitatea

Greutatea, rezistența și intensitatea sunt valori de care trebuie să țină cont fiecare începător care intră în sală hotărât să înceapă un program de arderea rapidă a grăsimilor și/sau de creșterea masei musculare 겁쟁이 페달 다운로드. Aceste trei valori trebuie echilibrate astfel încât rezultatul să fie cel dorit de aspirant și, e bine de știut că nu veți fi capabili să lucrați cu o intensitate ridicată sau să folosiți greutăți mari în același timp, ori o rezistență semnificativă pentru foarte mult timp 스케치 업 7 한글.

În articolele următoare vă vom prezenta două ședințe pentru antrenamentul picioarelor, fesierilor și zona Core!!!

Exerciții pentru fund bombat

Nu uitați ca din rutina ședinței să nu lipsească exercițiile la izopren: Curcubeul și Mușcătura șarpelui (Lovitura copitei) 클로저스 초고속. Acestea sunt indispensabile mai ales pentru începători și intermediari și ele pot fi executate și acasă.

Urmăriți câteva secunde executarea de bază, de la care puteți diversifica în funcție de nevoile și rezistența dumneavoastră!

Citește și:

Arderea rapidă a grăsimilor – Coapsele

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments